Antena 3 CNN Actualitate Georgescu, fostul şef al SRI, despre măcelul de la Perla: Arată situaţia gravă care în care se regăseşte M.A.I.

Georgescu, fostul şef al SRI, despre măcelul de la Perla: Arată situaţia gravă care în care se regăseşte M.A.I.

Georgescu, fostul şef al SRI, despre măcelul de la Perla: Arată situaţia gravă care în care se regăseşte M.A.I.
Sursa foto: Foto: adevarul.ro
05 Mar 2012   •   22:31

Tragedia de la complexul Perla, din centrul Capitalei, arată situaţia gravă care în care se regăseşte Ministerul de Interne, a declarat în cadrul ediţiei de luni a emisiunii "Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv" de la Antena 3, fostul şef al Serviciului Român de Informaţii, Costin Georgescu.

"Este o problemă deosebit de mare a Ministerului de Interne. Asta arată situaţia gravă în care se găseşte M.A.I.. Foarte mulţi oameni sunt angajaţi în M.A.I. fără să abiă pregătirea necesară." a declarat, referitor la masacrul din complexul bucureştean Perla, Costin Georgescu, fost director al Serviciului Român de Informaţii

"Să nu uităm că, în toamnă, la Şcoala de Subofiţeri din Câmpina, 1.200 de absolvenţi nu aveau unde să fie repartizaţi. Nu erau locuri pentru ei. Oameni pentru care statul a investit; pentru ei nu se găseşte loc. În schimb este loc pentru indivizi de felul acesta, precum atacatorul de la Perla." a mai adăugat acesta.




VEZI AICI INREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII "SUBIECTIV"

×
Subiecte în articol: Subiectiv Antena 3
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close