Antena 3 CNN Actualitate Gestul care ne face ţara de râs. Un adolescent german care face turul Europei pe bicicletă a fost jefuit la Constanţa

Gestul care ne face ţara de râs. Un adolescent german care face turul Europei pe bicicletă a fost jefuit la Constanţa

Gestul care ne face ţara de râs. Un adolescent german care face turul Europei pe bicicletă a fost jefuit la Constanţa
Sursa foto: Foto: www.flickr.com
13 Iul 2012   •   13:18
Un adolescent german care, împreună cu un grup de tineri, face un tur al Europei pe bicicletă, a fost tâlhărit în judeţul Constanţa. Băiatul de 17 ani a fost lăsat fără bagaje şi bicicletă, la scurt timp după ce a intrat în România. Autorul tâlhăriei a fost tot un tânăr de 17 ani, informează Mediafax.

Adolescentul face parte dintr-un grup de şapte cetăţeni germani, cinci dintre ei minori, care joi după-amiază au intrat pe teritoriul României prin punctul de frontieră Ostrov din judeţul Constanţa, informează surse oficiale.

Intenţia turiştilor germani era de a merge până în staţiunea Neptun, unde ar fi urmat să rămână peste noapte.

În timp ce se deplasau pe un drum judeţean, la ieşirea din satul Văleni din comuna Dobromir un tânăr i-a blocat calea ultimului biciclist, care rămăsese singur în spatele grupului, iar după ce l-a ameninţat i-a luat bicicleta şi bagajul.

Turiştii germani i-au anunţat pe poliţiştii din Băneasa. La o distanţă de aproximativ un kilometru de locul în care a avut loc tâlhăria, poliţiştii au găsit obiecte ale adolescentului german.

La scurt timp, oamenii legii au reuşit să-l prindă şi pe autorul faptei, acesta fiind un tânăr de 17 ani, din satul Văleni.

Pe numele adolescentului româna fost întocmit un nou dosar penal, pentru tâlhărie. El are antecedente penale.


 

×
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa se apropie de România!
x close