Antena 3 CNN Actualitate Gheorghe Piperea, consilier onorific al premierului Tudose, cere demisia lui Liviu Dragnea

Gheorghe Piperea, consilier onorific al premierului Tudose, cere demisia lui Liviu Dragnea

Gheorghe Piperea, consilier onorific al premierului Tudose, cere demisia lui Liviu Dragnea
13 Noi 2017   •   15:36

Avocatul Gheorghe Piperea, consilier onorific al premierului Mihai Tudose, cere demisia din Parlament a lui Liviu Dragnea, în contextul acuzațiilor care i se aduc, pentru a-și proba nevinovăția.

”Oare cat timp o sa mai polueze agenda publica problemele personale ale unui singur om, haituit acum de sistemul care pana acum l-a protejat si i-a fost partener? De ce nu demisioneaza dl Dragnea, pentru a putea sa-si probeze nevinovatia si, in plus, sa demonstreze cu glorie ca prezumtia de nevinovatie merita salvata chiar isi in cazul politicienilor? 
Nu de alta, dar suntem ca intr-o colivie. Cam de mult timp.

Up date : iote ca leul tocmai ce dadu coltul pe dupa 4,7. Iat Robor se duce hat - dincolo de 2,2. Iar inflatia mergea si ea in balariile unde fu invitata de profetul vietii de la bnr” scrie Gheorghe Piperea pe Facebook.

”Când am spus să-și dovedească nevinovăția a fost un sarcasm la adresa lui Iohannis. Procurorii trebuie să dovedească vinovăția. Cred că demisia ar fi un motiv foarte bun pentru detensionare. Toată perioada de Sărbători ne vom concentra iarăși pe ridicarea sau nu a imunității parlamentare. Uitați-vă, vă rog, ce se întâmplă cu euro în laboaratoarele BNR” a precizat Gheorghe Piperea la Antena 3.

”Pot să fac pariu cu dumneavoastră că agențiile de rating sau consultanții vor spune că acest curs este rezultatul nu al laboratorului BNR, ci al turbulențelor politice. S-au mai întâmplat astfel de situații. Dacă pleacă domnul Dragnea, să vedem dacă oamenii vor mai protesta împotriva PSD, care a câștigat alegerile” a conchis Gheorghe Piperea.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea demisie Gheorghe Piperea
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close