Antena 3 CNN Actualitate Ghicitoare arestată pentru şantaj şi înşelăciune, în urma unui flagrant cu o clientă nemulţumită

Ghicitoare arestată pentru şantaj şi înşelăciune, în urma unui flagrant cu o clientă nemulţumită

Ghicitoare arestată pentru şantaj şi înşelăciune, în urma unui flagrant cu o clientă nemulţumită
21 Oct 2014   •   09:07

Povestea Oanei Zăvoranu cu vrăjitoarele se repetă la Piteşti. O ghicitoare a fost arestată pentru şantaj şi înşelăciune după ce o clientă i-a organizat un flagrant împreună cu poliţiştii.

Totul s-a întâmplat după ce femeia i-a cerut ghicitoarei un descântec pentru a-l despărţi de soţie pe amantul ei. La început a plătit 10 mii de lei, iar când a văzut că vraja nu îşi face efectul, a refuzat să îi mai dea bani. Atunci a început şantajul, iar clienta a aflat că fusese filmată, iar pozele cu iubitul căsătorit, puse la păstrare.

Ghicitoarea a primit 17 mii de lei de la o tânără din Piteşti, căreia i-a promis că îi va oferi iubitul mult dorit. Clienta a crezut fiecare cuvânt şi a venit cu bani de fiecare dată când i s-a cerut. A amanetat mai multe bijuterii, iar când nu a mai fost suficient, a apelat la economiile din bancă. Nu i s-a părut ciudat nici când ghicitoarea i-a cerut poze cu bărbatul iubit şi aşa a ajuns să o şantajeze pe tânăra amoreză.

Ruşinată, dar sătulă să mai plătească iluzii, tânăra a mers la ultima întâlnire cu ghicitoarea însoţită de poliţişti, care au arestat-o pentru şantaj şi înşelăciune.

Ghicitoarea a fost arestată pentru 30 de zile, însă tânăra păgubită nu a reuşit să îşi recupereze banii.

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close