Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali, în criză de lichidităţi?

Gigi Becali, în criză de lichidităţi?

Gigi Becali, în criză de lichidităţi?
26 Noi 2008   •   11:14

Giovanni şi Lucian Becali, vărul şi respectiv nepotul latifundiarului din Pipera, au confirmat pentru Libertatea o informaţie surprinzătoare: capitalul lui Gigi Becali este blocat în afaceri imobiliare, aşa că acesta nu mai dispune de lichidităţi. Aşadar, criza financiară nu îl scuteşte pe patronul Stelei, pentru că terenurile lui nu mai atrag atenţia cumpărătorilor. ?Este adevărat, Gigi se află într-o criză de lichidităţi, dar asta nu înseamnă că e sărac", a declarat într-o emisiune televizată Giovanni Becali. Lucian Mihai Becali întăreşte: ?E jale mare. Imobiliarele au căzut rău. Ne afectează această criză."
Apropiaţii latifundiarului din Pipera citaţi de Libertatea susţin că ?nea Gigi, când are vreo problemă de genul ăsta, apelează la cămătari. Aşa a făcut mereu. Apoi vinde un teren şi, gata, rezolvă problema...?
Nuţu Cămătaru declara în urmă cu trei ani că: ?Gigi e prietenul meu. De câte ori a avut nevoie, i-am dat bani să-şi plătească oamenii. L-am ajutat mereu", adăugând chiar că o parte din banii investiţi la echipa de fotbal ar fi fost împrumutaţi de la el.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gigi Becali criza bani sarac Giovanni Becali
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close