Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali, reacție furibundă la TV: „Nu există nicio plângere. Este invenția unui nebun”

Gigi Becali, reacție furibundă la TV: „Nu există nicio plângere. Este invenția unui nebun”

Gigi Becali, reacție furibundă la TV: „Nu există nicio plângere. Este invenția unui nebun”
29 Aug 2017   •   11:19

După ce Administrația Națională a Penitenciarelor a decis să sesizeze Parchetul General pentru infracţiuni de ultraj şi şantaj la adresa unui director de penitenciar, Gigi Becali a avut o reacție furibundă la televizor.

„Nu există revocarea eliberarii condiționate decât dacă există un dosar penal, o nouî infracțiune. În al doilea rând nu ANP spune așa ceva. Nu putea să facă ANP așa ceva pentru că nu există nicio amenințare. Nu zice nimeni nimic. Sunt invenția unui nebun și voi le preluați. Nu există nicio plângere. Un nebun spune că o să facă. Voi spuneți ce o să facă nebunul”, a declarat latifundiarul la Antena 3.

George Becali riscă astfel o nouă pedeapsa cu închisoarea de până la cinci ani la care se va adaugă o majorare cu jumătate din pedeapsa aplicată pentru săvârşirea unei infracţiuni în stare de recidivă plus restul de pedeapsa rămas neexecutat prin liberarea condiţionată.

Citiți și Lovitură pentru Gigi Becali! Administrația Națională a Penitenciarelor sesizează Parchetul General. Latifundiarul riscă să ajungă din nou în închisoare

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close