Antena 3 Actualitate Groapă de gunoi în vecinătatea Maternităţii Cantacuzino din Bucureşti. Ce spun autorităţile despre acest focar de infecţie

Groapă de gunoi în vecinătatea Maternităţii Cantacuzino din Bucureşti. Ce spun autorităţile despre acest focar de infecţie

06 Apr 2013   •   18:06

O groapă de gunoi a apărut chiar în mijlocul Bucureştiului, în vecinătatea Maternităţii Cantacuzino. O proprietate privată s-a transformat peste noapte într-un loc de depozitat gunoaie.

Trecătorii şi cei care locuiesc în zonă sunt disperaţi, mai ales că mirosul este tot mai greu de suportat. Deşi autorităţile au emis nenumărate amenzi, proprietarii nu intenţionează să ridice gunoaiele de pe terenul lor.

"Au fost sancţionaţi până acum cu trei amenzi a câte 500 de mii lei şi nu vor să răspundă în niciun fel să facă curăţenie. Noi, ca autoritate locală, nu putem să facem nimic, fiind proprietate particulară şi potrivit legii nu avem nicun drept. Mai mult de atât încălcăm legea dacă intrăm pe proprietatea privată", susţine Aurel Dobrilă, director general al Poliţiei Sector 2.

Din gardul terenului a mai rămas doar o poartă improvizată pusă de vecini în încercarea de a opri extinderea gropii de gunoi improvizate.


×
Subiecte în articol: groapa de gunoi

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close