Antena 3 CNN Actualitate Gyorgy Frunda: Mircea Diaconu are o acoperire legală. Legea incompatibilităţii, o "lege Macovei", "de foarte rea intenţie"

Gyorgy Frunda: Mircea Diaconu are o acoperire legală. Legea incompatibilităţii, o "lege Macovei", "de foarte rea intenţie"

Gyorgy Frunda: Mircea Diaconu are o acoperire legală. Legea incompatibilităţii, o "lege Macovei", "de foarte rea intenţie"
Sursa foto: Foto: Antena 3
29 Oct 2012   •   21:41

Mircea Diaconu are o acoperire legală, Senatul fiind cel care, prin vot, a acceptat ca acesta să fie în paralel director al Teatrului Nottara şi senator, a declarat senatorul UDMR Gyorgy Frunda, cu privire la decizia fostului ministru al Culturii de a nu va mai candida la alegerile parlamentare, luni seară, în emisiunea "Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv" de la Antena 3.

"Potrivit legii, Agenţia Naţională de Integritate este o autoritate administrativă autonomă. Deci poate face nişte investigaţii şi propuneri. Cei care decid sunt judecătorii. În cazul lui Mircea Diaconu, judecătorii au recunoscut că Senatul, prin vot, a acceptat ca Mircea Diaconu să fie în paralel director al Teatrului Nottara şi senator. Deci el are o acoperire legală. Parlamentul este răspunzător pentru acest lucru", a declarat senatorul UDMR Gyorgy Frunda.

Frunda subliniază că adevărata problemă o constituie legea incompatibilităţii în sine, o "lege Macovei", care este una "de foarte rea intenţie, cu scopul bine determinat de a avea un Senat de slabă calitate, cu oameni neperformanţi şi şantajabili".


VEZI ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII "SUBIECTIV" DE LA ANTENA 3

×
Subiecte în articol: Subiectiv Mircea Diaconu
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close