Antena 3 CNN Actualitate Haine şi bucăţi din autocar au rămas agăţate în copac, după tragedia din Bulgaria | Echipa Antena 3, imagini exclusive de la locul accidentului

Haine şi bucăţi din autocar au rămas agăţate în copac, după tragedia din Bulgaria | Echipa Antena 3, imagini exclusive de la locul accidentului

Haine şi bucăţi din autocar au rămas agăţate în copac, după tragedia din Bulgaria. Echipa Antena 3 a ajuns la locul accidentului şi a transmis imagini exclusive.

Haine şi bucăţi din autocar au rămas agăţate în copac, după tragedia din Bulgaria | Echipa Antena 3, imagini exclusive de la locul accidentului
Sursa foto: Antena 3 | trud.bg
de Mădălina Ignat    |    06 Aug 2022   •   18:24

Impactul a fost unul devastator, mai ales dacă ne uităm la ce a rămas în urmă, la locul accidentului din Bulgaria. Trei români au murit pe loc, iar alţi nouă au ajuns la spitale, fiind grav răniţi.

Iniţial, autocarul scăpat de sub control a lovit un autoturism parcat pe marginea drumului, iar apoi a intrat în plin într-un copac gros de pe marginea drumului.

Impactul cu copacul a transformat autocarul într-o cutie de conserve.

Oamenii de pe partea dreaptă a autocarului au fost cei care au rămas încarceraţi între fiarele contorsionate, în timp ce pasagerii de pe partea stângă au scăpat cu viaţă.

O echipă Antena 3 a mers la locul tragediei din Bulgaria, în apropiere de oraşul Veliko Tarnovo.

La locul accidentului se poate observa gravitatea accidentului. La multe ore după accident, în copacul de care autocarul pur şi simplu s-a strivit au rămas agăţate încă haine ale pasagerilor, dar şi bucăţi din autocar.

Mâncare, perne, precum şi alte bunuri ce aparţin pasagerilor sunt în continuare pe şoseaua care leagă Ruse de Veliko Tarnovo.

În total, patru oameni, trei români şi un turc, au murit în accidentul teribil din Bulgaria. Alţi nouă au fost grav răniţi, iar cinci dintre ei, toţi români, au fost transferaţi, astăzi, cu elicopterele SMURD, în spitalele din România.

×
Subiecte în articol: accident autocar Bulgaria
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close