Antena 3 CNN Actualitate Horia Uioreanu - audiat la DNA. "M-au întrebat ce am făcut în ziua referendumului"

Horia Uioreanu - audiat la DNA. "M-au întrebat ce am făcut în ziua referendumului"

Horia Uioreanu - audiat la DNA. "M-au întrebat ce am făcut în ziua referendumului"
Sursa foto: Foto: Mediafax
20 Aug 2012   •   17:39

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, care este şi vicepreşedinte al PNL Cluj, a sosit la sediul DNA Cluj, luni după-amiază, afirmând că a fost chemat ca martor, "probabil în dosarul referendumului".

UPDATE 17:35 -  Horea Uioreanu a declarat la ieşirea de la DNA Cluj, că a a fost audiat în calitate de martor "într-un dosar legat de referendum", fiind întrebat ce a făcut în ziua votului, în 29 iulie.
   
Acesta a declarat că nu s-a făcut vreo referire la interceptări telefonice, ci s-a vorbit doar de persoanele care au fost prezente în sediul PNL în 29 iulie.
   
Preşedintele CJ Cluj a afirmat că nu ştie să fi fost convocaţi la DNA şi alţi membri ai PNL Cluj. El a spus că nu îl cunoaşte pe Bogdan Măgureanu şi că nu l-a văzut în viaţa sa.
   
"În presă a apărut informaţia că în sediul PNL Cluj-Napoca s-au desfăşurat întâlniri cu grupuri de interlopi şi eu am spus că nu aveau cum să aibă loc astfel de întâlniri pentru că acolo era biroul meu şi fără consimţământul meu nu putea intra nimeni acolo. Probabil era vorba de alt sediu, de la judeţ. E o confuzie de sedii", a afirmat Uioreanu.
   
Horea Uioreanu a sosit, luni după-amiază, în jurul orei 15.35, însoţit de un avocat, la sediul DNA Cluj, spunând că a fost sunat pentru a se prezenta la ora 16.00.
   
"Am fost sunat de la DNA Cluj să mă prezint la ora 16.00, în calitate de martor. Nu ştiu pentru ce am fost convocat, voi afla despre ce e vorba. Probabil în dosarul referendumului. Nu am nimic de ascuns", a spus Uioreanu.
   
El a venit la sediul DNA Cluj însoţit de un avocat.

  

×
Subiecte în articol: DNA audieri
Parteneri
Xi Jinping, primit la Paris de Macron și Ursula von der Leyen
x close