Antena 3 CNN Actualitate Horoscop 4 august 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Racii află secrete, iar Leii se mobilizează şi învaţă să ţină pasul cu vremurile

Horoscop 4 august 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Racii află secrete, iar Leii se mobilizează şi învaţă să ţină pasul cu vremurile

Veştile ne uimesc astăzi, trebuie să ţinem cont de ele, chiar dacă nu ne plac. Întotdeauna există o soluţie. Este o zi bună, mai ales a doua jumătate a zilei, pentru că aduce claritate mentală şi în felul acesta, fie luăm decizii, fie înţelegem lucrurile

Horoscop 4 august 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Racii află secrete, iar Leii se mobilizează şi învaţă să ţină pasul cu vremurile
de Georgiana Adam    |    04 Aug 2021   •   09:00

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 4 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Multe informaţii astăzi şi noi perspective care se conturează datorită ştirilor pe care le află şi se repliază după-amiază.

Horoscop 4 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Veştile vizează câştigurile/banii, sau felul în care merge un demers pe care l-au inițiat. Dacă țin cont de context mai mult decât de ce își doresc, sau adaptează dorințele la context, atunci lucrurile ies bine.

Horoscop 4 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Foarte bună zi, mai ales pentru călătorii sau întâlniri, unde se discută lucruri importante. Trebuie să aibă sufletul pregătit pentru aceste întâlniri, deci să fie mai puțin încăpățânat, să asculte cu atenție și să integreze informațiile aflate în propriile lor concepte. 

Horoscop 4 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Ziua este marcată de discreție. Află secrete și aceste informații care nu sunt pentru toate urechile îi ajută să se replieze financiar, sau își facă strategii mai bune. 

Horoscop 4 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Prima parte a zilei poate aduce informații, dar despre alții și asta cumva ajută Leii să se mobilizeze și ei, mai ales să țină pasul cu vremurile, pentru că lucrurile se schimbă, apar noi legi, sau noi instrumente de lucru.

Horoscop 4 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Este o zi foarte bună pentru a folosi niște informații pe care le-au ținut doar pentru ele deocamdată, dar asta le ajută acum să scoată așii din mânecă.

Horoscop 4 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanță

În prima parte a zile pot avea vești bune de la autorități și asta le ajută să meargă mai departe, să își deschidă o nouă perspectivă, o nouă etapă.

Horoscop 4 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Conving pe cineva să își facă treaba, sau să aibă timp de ei, să îi asculte și să le dea o sugestie.  

Horoscop 4 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Sunt foarte vocali, de aceea lucrează bine, mai ales în domeniile publicitare, sau unde trebuie să își facă publicitate și propagandă.

Horoscop 4 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Muncă bună, o după-amiază care vine cu roade foarte frumoase, inclusiv financiare. De asemenea, primesc vești din partea profesională.

Horoscop 4 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Imaginează noi proiecte, noi activități, au idei foarte creative și nu se lasă intimidați de niște blocaje, pentru că găsesc soluții.

Horoscop 4 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Au o zi bună pentru că au fler. Cumva, intuiția este cea care îi ajută să meargă mai departe, să se descurce, să își rezolve problemele, sau să înțeleagă o situație și mai ales o persoană/o situaţie cu o persoană. 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close