Antena 3 CNN Actualitate Ia certificatul neamuleee!! Cam aşa se vând la noi în ţară gesturile eroice, pentru numai 10,000 euro

Ia certificatul neamuleee!! Cam aşa se vând la noi în ţară gesturile eroice, pentru numai 10,000 euro

Ia certificatul neamuleee!! Cam aşa se vând la noi în ţară gesturile eroice, pentru numai 10,000 euro
Sursa foto: Foto: Mediafax
11 Sep 2012   •   20:56

Gesturile eroice din 89 au ajuns acum obiect de tranzacţie! Cine vrea un certificat de revoluţionar îl poate lua, ca la piaţă, cu 10 mii de euro. Merită fiecare eurocent dacă te gândeşti că posesorul certificatului scapă de plata impozitelor şi taxelor pe viaţă, ba chiar ia la preţ de chilipir terenuri. Culmea e că autorităţile nu par interesate de astfel de tranzacţii.


10 mii de euro pentru un certificat pare mult, dar e infim dacă iei în calcul beneficiile.

Dacă vrei să cumperi teren ieftin de la stat se rezolvă cât ai clipi. Dacă vrei să-ţi faci magazin şi să nu plăteşti taxe ai la îndemână şi acest drept, dobândit sau, mai nou, cumpărat.

Certificatele de revoluţionar se vând printr-un banal anunţ pe internet, iar tranzacţia se face la colţul străzii.

Lumină în aceste situaţii ar putea face Secretariatul Pentru Problemele Revoluţionarilor, instituţie în subordinea directă a Guvernului. Am solicitat un punct de vedere acestei autorităţi. Răspunsul - dezarmant.

Autorităţile care se ocupă de drepturile şi implicit certificatele revoluţionarilor nu au vrut să facă nici un comentariu referitor la acest caz. Mai mult decât atât ne-au sugerat abandonarea subiectului.

Lista ilegalităţilor comise de cei care fac tranzacţii cu certificatele de revoluţionar e lungă: de la înşelătorie până la fals în acte. Ar aduce celui prins cel puţin 2 luni de închisoare. Cel mult 10 ani.  Iar cei care vând certificate ştiu prea bine aceste lucruri. Aşa că insistă pentru mica înţelegere. Să faci orice tranzacţie cu banii tăi, însă pe numele lor. Dacă ai curaj. Doar esţi revoluţionar...

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close