Antena 3 CNN Actualitate Ialomiţa. O adolescentă a încercat să se sinucidă, pentru că a picat la evaluarea naţională

Ialomiţa. O adolescentă a încercat să se sinucidă, pentru că a picat la evaluarea naţională

Ialomiţa. O adolescentă a încercat să se sinucidă, pentru că a picat la evaluarea naţională
Sursa foto: Foto: pescuitamator.blogspot.com
29 Iun 2011   •   19:17

O elevă de 14 ani din Ialomiţa a încercat să se sinucidă, miercuri, după ce mama sa a certat-o pentru că a picat la evaluarea naţională, informează Agerpres.

Adolescenta a înghiţit mai multe boabe de porumb tratate cu Furadan. Ulterior, a fost fost internată în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia. Acum, starea ei este stabilă.

"Copilul este bine acum, motivele pentru care a recurs la acest gest nu şi le-a exprimat la camera de gardă şi la internare. Fata era în stare destul de gravă, probabil că, totuşi, concentraţia substanţei a fost destul de mare. A venit la noi după aproximativ patru ore după ce a consumat patru boabe de porumb tratate cu Furadan, acum este stabilizată medical şi sperăm să fie stabilizată şi emoţional pentru a nu repeta gestul", a declarat medicul pediatru Magdalena Ionescu, de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia.

Primele cercetări ale poliţiştilor arată că femeia a cumpărat substanţa toxică în urmă cu doi ani de la o vecină, ea folosind Furadanul în grădină pentru a apăra legumele de dăunători.

Medicii spun că adolescenta are nevoie acum de consiliere pe termen lung a unui specialist în neuropsihiatrie infantilă.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close