Iată cum îşi împarte puterea banii! Unde ajung sutele de milioane de euro?

de L.D.    |    02 Apr 2012   •   23:29
Iată cum îşi împarte puterea banii!  Unde ajung sutele de milioane de euro? foto: Antena3.ro

Ce incredere poţi avea într-un Guvern care spune că se vor desfinţa multe spitale şi vor apărea azile de bătrâni, dar după un an, observăm că din 67 de spitale închise, au fost deschise doar 5 azile? Nimeni nu ştie exact numărul celor care au murit din cauza reformei guvernului Boc. Oameni care au trebuit transportaţi la sute de kilometri distanţă au murit nevinovaţi, deoarece spitalul din localitatea lor a fost închis.  Cine va răspunde pentru toate acestea?Mihai Gâdea şi invitaţii săi din emisiunea Sinteza Zilei, şi-au pus întrebarea: Nu au fost bani pentru spitale, nu au fost bani pentru bugetari, pentru pensionari,  dar de unde au fost bani pentru primăriile PDL, pentru patinoare şi pentru bazine?În România sunt disponibile 2 fonduri:

1, Fondul de intervenţie, destinat situaţiilor de urgenţă, cum ar fi calamităţile sau cazurile medicale grave
2, Fondul de rezervă care stă la dispoziţia premierului, care are o valoare de 170 de milioane de euro, sumă de zeci de ori mai mare decât în alte ţări.

Dar pentru ce sunt folosiţi banii din fondul de rezervă la noi în ţară? Cum de a crescut fondul de rezervă atât de mult în timpul mandatului Boc? Mihai Gâdea a prezentat două materiale prin care încearcă să răspundă la aceste întrebări şi să arate "unde sunt banii dumneavoastră".


x close