Antena 3 CNN Actualitate Ilan Laufer, la Daily Income: Lupta politică la ora actuală este una crâncenă

Ilan Laufer, la Daily Income: Lupta politică la ora actuală este una crâncenă

Ilan Laufer, la Daily Income: Lupta politică la ora actuală este una crâncenă
22 Oct 2014   •   10:03

Antreprenorul Ilan Laufer a comentat, în ediţia de miercuri a emisiunii "Daily Income", implicarea instituţiilor statului în campania electorală şi lipsa temelor de interes public din discursurile electorale.

"Lupta politică la ora actuală este una crâncenă. (...) Avem o campanie foarte dură. Vedem foarte multe instituşii ale statului care sunt implicate în campanie, de o parte sau de cealaltă, în afara legii", a declarat Ilan Laufer.

Laufer a adăugat că actorii politici implicaţi în campanie caută "doar hibe şi motive de a ne arăta de ce nu trebuie să îi votăm pe ceilalţi".

„Dacă ne uităm la sumele alocate din PIB pentru educaţie şi pentru sănătate, în comparaţie cu ţările vecine, suntem undeva sub jumătate. Resursele pe care noi le alocăm pentru educaţie sunt undeva chiar de cinci ori mai mici decât în alte ţări din Vest. Lucrul acesta se resimte foarte clar, sistemul nostru de educaţie suferă profund, este corupt în profunzimea lui, este ineficient, foarte multe şcoli sunt ţinute degeaba”, a mai spus antreprenorul, la Antena 3.


×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close