Antena 3 CNN Actualitate Ilan Laufer şi-a publicat certificatul de naştere pe Facebook. Unde este născut

Ilan Laufer şi-a publicat certificatul de naştere pe Facebook. Unde este născut

Ilan Laufer şi-a publicat certificatul de naştere pe Facebook. Unde este născut
Sursa foto: Foto: Facebook/ Ilan Laufer
de S.T.    |    22 Noi 2018   •   19:10

Ilan Laufer, cel care l-a acuzat pe Klaus Iohannis de antisemitism pentru că a refuzat numirea sa în funcţia de ministru al Dezvoltării, a demonstrat, printr-o postare pe pagina de Facebook personală, că este născut în România.

Reacţia sa este un răspuns la faptul că în presă au apărut, miercuri, mai multe articole ale unor publicaţii israeliene care informau că Laufer s-ar fi născut în Israel.

O nouă mișcare a lui Ilan Laufer, în scandalul cu președintele Iohannis: „Am dreptul să fiu subiectiv atunci când mă simt discriminat”

 „Având în vedere acuzațiile eronate referitoare la faptul că nu am fost născut în România, țin să precizez următoarele: sunt născut în Romania, sunt român și simt românește.

Fac parte dintr-o etnie cu o profundă conștientizare și încărcătură istorică, evreii fiind un popor care a fost sensibilizat de-a lungul timpului din cauza suferințelor îndurate.

Înțeleg și respect regulile statutare ale organizaţiilor evreieşti şi îmi aleg astăzi cuvintele cu prudenţă.

Totodată, din cauza nejustificării refuzului - conform Constitutiei, a domnului Presedinte, de a fi parte din Guvernul Romaniei, am avut o reacție la cald, bazată pe o puternică încărcătură emoțională.

Nu mi-am dorit și nu îmi doresc să amestec trăirile personale în viața politică.

Consider că, la nivel personal, am dreptul să fiu subiectiv, atunci când mă simt discriminat.

Rămân implicat în proiectele menite să încurajeze dezvoltarea antreprenorilor și a companiilor cu capital românesc, inclusiv internaționalizarea acestora, atât în Europa, cât și în Statele Unite ale Americii”, a scris Ilan Laufer pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: ilan laufer Klaus Iohannis
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close