Antena 3 CNN Actualitate Marcel Șerbuc, bărbatul suspectat că a omorât-o pe Anamaria, fetiţa găsită într-o canapea, a fost pus pe lista Most Wanted

Marcel Șerbuc, bărbatul suspectat că a omorât-o pe Anamaria, fetiţa găsită într-o canapea, a fost pus pe lista Most Wanted

Ilie-Marcel Șerbuc este pe lista celor mai căutați infractori din Europa. Bărbatul este considerat periculos.

Marcel Șerbuc, bărbatul suspectat că a omorât-o pe Anamaria, fetiţa găsită într-o canapea, a fost pus pe lista Most Wanted
Sursa foto: europol
de Laura Dinu    |    09 Iun 2023   •   11:13

Principalul suspect în cazul crimei fetiței de 12 ani, găsite moartă într-un apartament din București, este Ilie Marcel Șerbuc, în vârstă de 37 de ani.  

Acesta este acum pe site-ul Europol, pe lista celor mai căutați infractori din Europa. Acuzațiile care i se aduc sunt crimă și vătămare corporală gravă.  

Judecătorii au emis pe numele lui un mandat de arestare în lipsă, dar și un mandat european de arestare. Asta înseamnă că el poate fi extrădat în România imediat ce va fi prins. Ultima dată a fost localizat în Olanda, iar autoritățile de acolo sunt în alertă și încearcă să-i dea de urmă. Marcel Serbuc s-ar fi întors în România din Spania la începutul lunii mai, iar ulterior ar fi plecat in Olanda. 

Citește și: "Am auzit că au găsit-o moartă la mine în pat". Mama fetei de 12 ani a ajuns în România şi a mărturisit cine i-ar fi ucis copilul

Bărbatul este cunoscut ca fiind agresiv iar în trecut și-ar fi lovit chiar mama și ar fi violat o fată din Suceava.

Potrivit unor surse din anchetă, procurorii nu au indicii care să-l lege de crimă. Tot surse din anchetă spun că mama a declarat în fața anchetatorilor spanioli că știa că bărbatul a omorât-o pe fetiță în aprilie, înainte să plece ei în Spania, dar că nu l-a denunțat pentru că îl iubește prea mult.

Doar că, la declarația oficială prin comisie rogatorie, a spus ca ea de fapt nu știe nimic, că a plecat cu treabă de acasă în aprilie și când s-a întors, concubinul i-a mărturisit că fata a plecat la tatăl care avea și custodia. Apoi au plecat în Spania.

Mama copilei de 12 ani a ajuns la serviciul Omoruri din Capitală. Femeia le-a mărturisit reporterilor, noaptea trecută, când a ajuns în România, că cel care ar fi fost călăul fiicei ei este chiar concubinul ei.

 

×
Subiecte în articol: ilie marcel serbuc
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close