Antena 3 CNN Actualitate Clanul Corduneanu a anunțat cine este cu adevărat "Șeful" lor și cine va succeda la conducere. "20 de ani încă sunt în forță și pe val"

Clanul Corduneanu a anunțat cine este cu adevărat "Șeful" lor și cine va succeda la conducere. "20 de ani încă sunt în forță și pe val"

Membrii clanului interlop Corduneanu, originar din Iași, fac în continuare paradă pe rețelele sociale, arătând că nu le pasă de regulile muritorilor de rând.

Clanul Corduneanu a anunțat cine este cu adevărat "Șeful" lor și cine va succeda la conducere. "20 de ani încă sunt în forță și pe val"
de Georgiana Adam    |    07 Feb 2021   •   16:45

Mama fratilor Corduneanu a împlinit 70 de ani vineri, 5 februarie, și tot clanul s-a întâlnit pentru o petrecere la o casă din provincie. Adrian Corduneanu a postat pe TikTok un videoclip de la petrecere. În imagini apar mai mulți membri ai familiei, printre care și fratele sau, Costel Corduneanu, proaspăt ieșit din pușcărie. 

@adriancorduneanu10
De ziua lui Mama .. sefa Cordunenilor ???????????
♬ sunet original - Adrian Beleua Corduneanu 

"Șefa Cordunenilor", cum îi spune Adrian "Beleaua", a primit un tort cu poza ei și un aranjament floral în formă de inimă, din trandafiri roșii. După ce i-au cântat "La mulți ani!", s-a dezlănțuit petrecerea. Evident, nu a lipsit nici poza de grup, postată cu mândrie pe rețelele sociale. 

"20 de ani încă sunt în forță și pe val"

Tot vineri, Adrian "Beleaua" a anunațat că o să predea ștafeta în șmecherie băiatului său, peste 20 de ani.

"La gunoaiele astea care au năduf la mocanul meu și al familiei. Ciorile din Iași. Bebe o să le fie tăticu'. Predau ștafeta după vreo 20 de ani. 20 de ani încă sunt în forță și pe val", a transmis Adrian Beleaua într-un videoclip pe tiktok. 

De ce interlopii periculoși își schimbă numele de familie după căsătorie. Criminaliștii explică strategia


 

×
Subiecte în articol: Iași clanul corduneanu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close