Antena 3 CNN Actualitate IMAGINI ÎN EXCLUSIVITATE cu mini grădina zoologică a liberalului Aristotel Căncescu

IMAGINI ÎN EXCLUSIVITATE cu mini grădina zoologică a liberalului Aristotel Căncescu

IMAGINI ÎN EXCLUSIVITATE cu mini grădina zoologică a liberalului Aristotel Căncescu
09 Oct 2014   •   15:10

Antena 3 a obţinut în exclusivitate imagini cu mini grădina zoologică pe care liberalul Aristotel Căncescu a construit-o pe domeniul său din Râşnov. Caprioare, cerbi, fazani si chiar un cangur alb zburda prin curtea preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, o curte frumoasă întinsă pe vreo doua hectare.

Căncescu are o avere aproape cinci milioane de euro şi este acum anchetat sub control judiciar. El neagă că s-ar fi imbogatit din contractele cu dedicaţie, asa cum îl acuză procurorii.

Gradina Zoologică pe care Aristotel Căncescu o are la Râşnov se întinde pe o suprafaţă de două hectare pe care au fost construite două clădiri din lemn, două depozite, dar şi ţarcuri pentru animale.

Căncescu creşte căprioare, cerbi lopatari, o lamă, un cangur alb, şi peste 200 de păsări.

Casa în care locuieşte Căncescu este construită din lemn, iar interiorul este amenajat în stil tradiţional românesc.

Preşedintele CJ Braşov neagă că ar fi ridicat ferma cu banii obţinuţi din contracte cu dedicaţie, aşa cum spun procurorii.

Aristotel Căncescu este preşedintele Consiliului Judeţean Braşov din anul 2000. Potrivit declaraţiei de avere, deţine un teren, două case, are în conturi peste 600.000 de euro şi 4, 5 milioane de dolari şi este proprietarul unui trust de presă.

Căncescu este cercetat penal sub control judiciar. Potrivit procurorilor, el ar fi luat mită timp de 8 ani de la două firme pe care le ajuta să obţină contracte cu instituţia pe care o conducea.

×
Parteneri
Produsul tradițional preferat de români care nu va mai avea același gust
x close