Antena 3 CNN Actualitate Imagini ireale filmate în Marea Britanie! Un român amenință disperat că se aruncă de pe pod, iar zeci de britanici îl încurajează să sară!

Imagini ireale filmate în Marea Britanie! Un român amenință disperat că se aruncă de pe pod, iar zeci de britanici îl încurajează să sară!

Imagini ireale filmate în Marea Britanie! Un român amenință disperat că se aruncă de pe pod, iar zeci de britanici îl încurajează să sară!
Sursa foto: Foto: captura YouTube
26 Sep 2017   •   18:35

Un român în vârstă de 50 de ani, rămas fără adăpost în urmă cu două săptămâni, s-a urcat pe Podul Pero din Bristol, Marea Britanie, protestând şi ameninţând că se aruncă în apă dacă nu i se rezolvă situaţia locativă.

Potrivit observator.tv, bărbatul s-a certat cu proprietarul casei unde locuieşte, iar acesta l-a lăsat fără adăpost. Românul susține că a raportat incidentul poliției, însă i s-a spus că nu îl pot ajuta să intre în apartament pentru a-și recupera bunurile.

Supărat pe autorităţi că nu îl ajută să rezolve situația, românul a decis să protesteze pe podul Pero, din Bristol. Însă gestul său a fost primit cu entuziasm de anumiți martori la scenă, care îl încurajau să sară.

Incidentul a avut loc sâmbătă, 23 septembrie, la ora 16.45.

×
Subiecte în articol: Marea Britanie sinucidere
Parteneri
"Vreau să-i strâng mâna!". Regele Charles, rugăminte specială pentru Klaus Iohannis
x close