Antena 3 Actualitate Imagini SFÂŞIETOARE după mometul prăbuşirii elicopterului: Ajutor! Nu mai rezist!

Imagini SFÂŞIETOARE după mometul prăbuşirii elicopterului: Ajutor! Nu mai rezist!

16 Dec 2014   •   18:30

 O inregistrare video apărută în presă, căreia nu i se poate preciza sursa, arată că cel puţin una dintre victime, un bărbat, se afla în viaţă după momentul prăbuşirii elicopterului. Victima a fost filmată cum striga după ajutor şi spunea că nu mai rezistă.

La bordul elicopterului SMURD prăbuşit luni după-amiază în lacul Siutghiol se aflau medicul Laura Vizireanu, în vârstă de 39 de ani, asistenta Gabriela Harton, în vârstă de 38 de ani, care era însărcinată, pilotul, comandor Petre Corneliu Cătuneanu, de 47 de ani, şi copilotul, căpitan comandor Ginel Claudiu Crăcănel, de 42 de ani.

Elicopterul SMURD transportase un pacient cu embolie pulmonară de la Tulcea la Spitalul Judeţean din Constanţa şi se întorcea de la Aeroportul "Mihail Kogălniceanu", unde alimentase cu combustibil.
   
Toate cele patru persoane şi-au pierdut viaţa în urma prăbuşirii elicopterului, iar operaţiunile de căutare şi salvare au durat peste 12 ore.

Vă avertizăm că urmează imagini care va pot afecta emţional!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close