Antena 3 CNN Actualitate Imagini-șoc! Filmul în care ar apărea Luiza Melencu în Italia

Imagini-șoc! Filmul în care ar apărea Luiza Melencu în Italia

Imagini-șoc! Filmul în care ar apărea Luiza Melencu în Italia
Sursa foto: foto: captura video
09 Noi 2019   •   12:36

Antena 3 a difuzat, sâmbătă, imaginile despre care Alexandru Cumpănașu afirmă că le-a primit de la o echipă de investigatori din Italia și în care ar apărea Luiza Melencu.

Clipul video ar fi fost realizat în Italia, în urmă cu aproape o lună, pe 12 octombrie. Investigatorii particulari care au filmat imaginile au fost plătiți de aici, din România, dar nu de către Alexandru Cumpănașu.

După ce Alexandru Cumpănașu a afirmat, vineri seară, în exclusivitate la Antena 3, că a găsit-o pe Luiza Melencu, mama și bunicul ei au luat sâmbătă decizia de a pleca în Italia ca să afle adevărul.

Citește și: Alexandru Cumpănașu, noi detalii explozive. Cum au ajuns investigatorii la fata care ar fi Luiza

Monica Melencu a spus sâmbătă dimineață că nu a fost contactată încă de autoritățile din România în legătură cu informațiile prezentate de Alexandru Cumpănașu.

"Nu ne-au contactat. Domnul avocat susține că fetele sunt moarte - nu știu dacă are vreo dovadă că fetele sunt moarte. Eu cred că Luiza nu este moartă. Și nici Alexandra.

Asta am susținut-o mereu. Aici este o rețea care e acoperită politic, iar domnul avocat trebuie să ne înțeleagă durerea, a spus Monica Melencu, la News Magazine.

Mama Luizei spune că va da și procurorilor DIICOT clipul video în care Alexandru Cumpănașu susține că ar apărea fiica sa.

"O să facem și treaba asta, vă dați seama. Ca să putem să primim un răspuns o să facem și asta", a spus Monica Melencu, la News Magazine.

Cu o seară în urmă, într-un interviu la Exces de putere, după ce a văzut o fotografie mai clară cu fata despre care Alexandru Cumpănașu afirmă că ar fi Luiza, mama nu a mai fost deloc convinsă că cea din imagini e Luiza.

Concluzia femeii a fost una dureroasă: Nu, nu este ea!

"Nu este! Nu este Luiza! Eu zic că nu e! Asta e părea mea. În primul rând e mai matură. Uită-te la nas", a spus Monica Melencu.

Bunicul fetei era însă convins că cea din imagini este nepoata sa.

Tonel Pop a anunțat, vineri seară, că va trimite o solicitare la DIICOT pentru a vedea întreaga filmare pe care o deține Alexandru Cumpănașu, în care ar apărea Luiza Melencu.

„DIICOT-ul a făcut o corespondență cu Italia. A dat și un comunicat. Trebuie să vedem și această pistă. Trebuie să vedem filmulețul neprelucrat. O să trimit o cerere în acest sens la DIICOT. Nu știu cum o să reacționeze. Nu știu de ce domnul Cumpănașu nu pune la dispoziție filmulețul. De ce nu merge la DIICOT cu filmarea.
 
DIICOT-ul deja este la curent din moment ce a dat un comunicat. Următorul pas este să invetigheze. Ei trebuie să meargă pe fir și să vadă dacă nu cumva este ceva adevărat. Datele arată că aceste informații ar avea un anumit interes. Totuși nu trebuie neglijată această informație”, a spus Tonel Pop, la România TV.
 
DIICOT a reacționat, vineri seară, după ce Alexandru Cumpănașu a afirmat că nepoata sa, Luiza Melencu, ar fi fost găsită în viață, în Italia, și a prezentat presupuse probe în sprijinul afirmației sale.

Citește și: Avocatul Tonel Pop, prima reacție după ce Alexandru Cumpănașu a afirmat că Luiza a fost găsită în viață

"Pe niciun canal de cooperare internațională, autorități judiciare sau cooperare polițienească nu există indicii care ar putea susține afirmațiile lui Alexandru Cumpănașu în privința unui filmuleț realizat în Italia și în care apare Luiza Melencu", a precizat Mihaela Porime, reprezentantul DIICOT.

Citește și: Prima imagine care arată că Luiza Melencu ar fi în viață - FOTO

Alexandru Cumpănașu susține că Luiza Melencu este vie. De altfel, candidatul independent la prezidențiale a făcut publică și prima fotografie cu fata. Probele au fost prezentate în exclusivitate, la Antena 3.

”Am fost în Italia, cu echipe de investigatori, am găsit-o. Această confirmare a venit abia acum jumătate de oră, tremur tot.  Fotografiile şi filmuleţul au fost făcute acum o săptămână sau două, în afara ţării. Investigatorii au găsit-o, nu pot să dau numele.

Lucrează cu mine. Nu am putut obţine confirmarea mai repede pentru că aceşti oameni au fost pe cont propriu şi au lucrat cu altcineva”, a spus Alexandru Cumpănașu, la Subiectiv - Față în față.

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close