Antena 3 CNN Actualitate Imaginile cu momentul accidentului lui Răzvan Ciobanu au dispărut. Sorin Ovidiu Bălan: „Au luat-o ca să nu se vadă ce s-a întâmplat cu adevărat”

Imaginile cu momentul accidentului lui Răzvan Ciobanu au dispărut. Sorin Ovidiu Bălan: „Au luat-o ca să nu se vadă ce s-a întâmplat cu adevărat”

Imaginile cu momentul accidentului lui Răzvan Ciobanu au dispărut. Sorin Ovidiu Bălan: „Au luat-o ca să nu se vadă ce s-a întâmplat cu adevărat”
04 Mai 2019   •   22:43

Imaginile de pe camerele de supraveghere din zona unde a avut loc accidentul în care Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața, care ar fi putut să lămurească ce s-a întâmplat exact cu designerul, au dispărut. Imaginile din dronă de la locul impactului arată urmele a două mașini. 

Sorin Ovidiu Bălan e de părere că imaginile de la locul accidentului au fost furate ca să nu se vadă ce s-a întâmplat cu adevărat. 

„Nu cred că este adevărat că a ratat drumul. Nici nu cred că era așa de tare sub influența drogurilor, o să vedem la examenul toxicologic. Din locul unde e văzut ultima oară, la orele 23, că se învârtea pe la Fratelli, până la ieșirea la giratoriul de la Năvodari, unde se pleacă spre autostradă.. el nu cred că a greșit drumul, nu voia să ajungă la București. El voia să ajungă lângă Babadag, unde era alt concert de muzică electronică, să vândă drogurile. De pe camera care bate fix spre locul în care s-a produs accidentul lipsește înregistrarea și cred că au luat-o astăzi. Lipsește înregistrarea începând de la 1 fără 10 până la 1.35. Au luat-o ca să nu se vadă ce s-a întâmplat cu adevărat, că mașina era singură și că a doua mașină a venit mult mai târziu, la 4 dimineața. Anchetatori la 4 dimineața nu erau”, a explicat jurnalistul de investigaţie Sorin Ovidiu Bălan.

„Sunt mii, sute de mii de tineri în situația asta. România e o țară în care se consumă droguri la greu, avem o agenție antidrog. Șeful Agenției Naționale Antidrog este și administrator la o piață din București. Nu există spitall pentru dezintoxicare, nu există medici specializați pentru asta, nu există campanie. E deja depășită perioada campaniei. Poate e un semnal de alarmă. Zilnic mor tineri, copii din cauza consumului de droguri. Nimeni nu-i ajută. Sunt vieți eșuate”, a mai spus Sorin Ovidiu Bălan la Antena 3. 

 

×
Subiecte în articol: Razvan Ciobanu
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close