Antena 3 CNN Actualitate "Îmi bag p*** în ei de morţi, că plec în Olanda luni". Ce decizie au luat magistraţiii în cazul lui Andrei Andronie

"Îmi bag p*** în ei de morţi, că plec în Olanda luni". Ce decizie au luat magistraţiii în cazul lui Andrei Andronie

"Îmi bag p*** în ei de morţi, că plec în Olanda luni". Ce decizie au luat magistraţiii în cazul lui Andrei Andronie
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de S.T.    |    12 Sep 2014   •   16:36

Astăzi s-a judecat primul termen în apelul fiului de bancher care a omorât doi oameni pe Calea Floreasca din Capitală. În primă instanţă, Andronie a fost condamnat la cinci ani şi jumătate de închisoare şi la plata unor despăgubiri de o jumătate de milion de euro.

În motivarea sentinţei, magistaţii au susţinut că Andronie este un „individ lipsit de moralitate, de compasiune faţă de semeni şi, posibil, şi fără remuşcări faţă de consecinţele faptelor sale".

 
În noiembrie 2011, după o noapte în care a băut într-un club de fiţe din Capitală, Andrei Andronie s-a urcat la volanul bolidului său şi a călcat pedala de acceleraţie, cu poliţia pe urmele lui. Beizadeaua a intrat în plin într-un taxi. Şoferul şi tânăra de 22 de ani din taxi au murit pe loc. După tragedie, tânărul a spus că nu îi pasă de victimele sale şi chiar i-a ameninţat pe anchetatori cu armata de avocaţi a tatălui său.
 
Unul dintre poliţiştii care l-au dus la IML a declarat că Andronie a încercat să-l mituiască, iar martorii accidentului au declarat că pe toată durata cercetărilor la faţa locului, Andronie nu părea să aibă remuşcări pentru teragedia pe care a produs-o. 

Pentru faptele sale, Andrei Andronie a fost condamnat în primă instanţă la 5 ani şi jumătate de închisoare cu executare. Rudele victimelor au susţinut că pedepasa primită a fost mult prea mică.

×
Subiecte în articol: accident inchisoare despagubire
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close