Antena 3 Actualitate IML: Mădălina Manole s-a sinucis cu un pesticid. A înghiţit 400 ml de Furadan

IML: Mădălina Manole s-a sinucis cu un pesticid. A înghiţit 400 ml de Furadan

15 Iul 2010   •   12:16
IML: Mădălina Manole s-a sinucis cu un pesticid. A înghiţit 400 ml de Furadan
Sursa foto: Foto: www.madalinamanole.ro

Mădălina Manole s-a sinucis înghiţind 400 de mililitri de Furadan, un pesticid foarte puternic, potrivit raportului IML. Medicii legişti au declarat că artista nu suferea de alte boli.

Pesticidul înghiţit produce o inhibiţie a unor enzime, provocând moartea prin insuficienţă cardio-respiratorie. Moartea a survenit foarte repede, în decurs de câteva minute. La cantitatea inghiţită de artistă, medicii nu ar mai fi putut face nimic pentru a o salva, char dacă ajungeau mai repede la locuinţa cântăreţei.

Artista ar fi procurat o sticlă după ce a rugat o prietenă să i-l cumpere, în urmă cu câteva zile. A băut aproximativ 400 ml- o cantitate letală pentru un om. Doar câteva grame sunt suficiente pentru a ucide.

Substanţa, care e pe bază de Carbofuran, este foarte toxică şi face ravagii în organism. Fără asistenţă medicală imediată, cel care a ingerat-o nu are nicio şansă de supravieţuire.

Ca pesticid, Furadanul este destinat tratamentului semintelor de porumb, floarea soarelui, sfeclă de zahar etc. Este una dintre cele mai utilizate substanţe pentru tratamentul culturilor.

Anchetatorii cred că Mădălina Manole cunoştea ce poate face substanţa, iar faptul că a cerut-o unei prietene, confirmă varianta sinuciderii şi dar mai ales premeditarea acesteia.

 

Citeşte şi Specialist: Furadanul, interzis în comerţ din 2008

Antena3.ro

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close