Antena 3 CNN Actualitate Imnul Turistic ?Romania, the Land of Choice? se lansează în prezenţa ministrului Elena Udrea

Imnul Turistic ?Romania, the Land of Choice? se lansează în prezenţa ministrului Elena Udrea

Imnul Turistic ?Romania, the Land of Choice? se lansează în prezenţa ministrului Elena Udrea
Sursa foto: Elena Udrea
01 Mai 2009   •   20:27

De 1 Mai, românii petrec aşa cum ştiu. Cea mai mare aglomeraţie este pe litoral. La Mamaia, telegondola a funcţionat toată ziua, iar vineri seară cluburile sunt deschise, aşa că există destule opţiuni.

În plus, la Constanţa va fi lansat Imnul Turistic al României în cadrul unui spectacol organizat pe plajă la care participă şi ministrul Turismului, Elena Udrea.

Melodia care va promova România atât în ţară, cât şi pe canalele media din străinătate a apărut deja pe internet. Câteva fragmente din ?Romania, the Land of Choice? pot fi ascultate pe Video News.

Promovarea campaniei, care însoţeşte deschiderea oficială a litoralului, a început în urmă cu două săptămâni. Atunci, Ministerul Turismului a prezentat un teaser al campaniei "Romania, the land of choice".

Ascultaţi ?The Land of choice?, imnul turismului românesc



Imnul este compus de Marius Moga şi ar trebui să includă un intro cântat la nai de Gheorghe Zamfir. Ceilalţi interpreţi care au luat parte la crearea imnului nu sunt, deocamdată, cunoscuţi.
Melodia este interpretată în limba engleză şi are o durată de aproximativ 3 minute. Potrivit unei declaraţi făcute de Elena Udrea, costurile de producţie s-ar fi ridicat la nu mai puţin de 10.000 euro.


Ascultaţi şi imnurile Bulgariei şi Croaţiei.





Moda mini-vacanţei de 1 mai la mare s-a impus deja printre tineri de ani buni. Staţiunea Mamaia este cea care adună în fiecare sezon cea mai mare densitate de turişti pe metrul pătrat.

Sâmbătă, surprizele plăcute vor continua. Circulaţia rutieră va fi închisă pe 2 Mai, timp de patru ore, în Mamaia, pentru un eveniment special, primul de acest gen în ţara noastră - O demonstraţie de Formula 1. Protagonist - pilotul scoţian David Coulthard.

Numai simpla vedere a bolidului de curse i-a înnebunit pe bărbaţii de toate vârstele, care abia aşteaptă să vadă bolidul în acţiune.

Minivacanţa de 1 mai va continua pe litoral, cu spectacole şi concerte. Zeci de artişti şi trupe vor urca pe scenele amenajate în toate staţiunile. Reprezentanţii Asociaţiei Litoral estimează că în aceste zile se vor afla la mare peste 20.000 de turişti.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: litoral Mamaia Elena Udrea
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close