Antena 3 CNN Actualitate Impresarul Dumitru Tudor, zis Ciorbă, va fi cercetat în libertate pentru şantajarea soţilor Reghecampf

Impresarul Dumitru Tudor, zis Ciorbă, va fi cercetat în libertate pentru şantajarea soţilor Reghecampf

Impresarul Dumitru Tudor, zis Ciorbă, va fi cercetat în libertate pentru şantajarea soţilor Reghecampf
Sursa foto: Foto: Mediafax
19 Oct 2012   •   16:55
UDPATE 19.00 - Fostul impresar Dumitru Tudor, zis "Ciorbă", care fusese reţinut pentru şantajarea soţilor Reghecampf, va fi cercetat în libertate, a decis, vineri, Judecătoria Sectorului 2, care a respins propunerea procurorilor de arestare preventivă, dispunând însă interdicţie de a părăsi ţara.


Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 2 Bucureşti au solicitat instanţei arestarea preventivă, pentru o perioadă de 29 de zile, a lui Tudor Dumitru zis "Ciorbă", pentru şantajarea soţilor Ana Maria şi Laurenţiu Reghecampf, informează Ministerul Public, citat de Mediafax.

Potrivit sursei citate, joi, 18 octombrie 2012, "sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti, inculpatul Tudor Dumitru a fost surprins în flagrant în timp ce primea de la denunţător suma de 12.000 lei, pe care o ceruse în vederea stopării apariţiilor în mass-media cu declaraţii defăimătoare şi compromiţătoare la adresa soţilor R.A. şi R.L.".
   
În cursul anului 2012, în repetate rânduri, Dumitru a exercitat presiuni asupra părţilor vătămate în cadrul apariţiilor sale în mass-media cu afirmaţii denigratoare la adresa celor doi soţi.
   
"Pe fondul acestei presiuni mediatice, sub pretextul unor datorii băneşti, inculpatul i-a solicitat părţii vătămate R.A. mai multe sume de bani cuprinse între 8000 şi 10000 euro, cu promisiunea de a înceta denigrările aduse imaginii publice a celor doi soţi. Totodată, în acest context, inculpatul a exercitat la adresa părţilor vătămate ameninţări cu darea în vileag a unor fapte de natură penală pretins a fi fost săvârşite de către aceştia", arată Parchetul.
   
Fostul impresar Dumitru Tudor, în vârstă de 61 de ani, a fost prins joi, după ce a primit de la antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, şi de la soţia acestuia, Ana Maria Prodan, 12.000 de lei, pentru a nu duce la îndeplinire ameninţările de denigrare a imaginii publice a acestora.
       
Dumitru Tudor a fost reţinut pentru şantaj, urmând să fie prezentat vineri instanţei cu propunere de arestare preventivă. 
   
Surse din Poliţie au declarat că fostul impresar îi şantaja de mai multă vreme pe antrenorul Stelei şi pe soţia acestuia.
   
Reghecampf şi Prodan au reclamat la Poliţie că sunt şantajaţi, astfel că, joi seară, a fost organizat un flagrant.
   
Fostul impresar Dumitru Tudor s-a confruntat cu probleme financiare, a avut datorii la cămătari şi la un moment dat chiar se plângea că a fost ameninţat cu moartea, au relatat, pentru Mediafax, apropiaţi ai familiei sale.
   
Potrivit surselor citate, Ciorbă" a ajuns să aibă probleme cu banii după ce a încercat, fără succes, să facă profit de pe urma mai multor localuri pe care le-a deţinut în Capitală.
   
Aceleaşi surse povestesc că, din cauza problemelor financiare din ce în ce mai mari, "Ciorbă" a apelat la ajutorul unor cămătari care l-ar fi împrumutat cu sume mari de bani. Fostul impresar intenţiona, folosindu-se de aceşti bani, să se lanseze din nou în afaceri.
   

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close