Antena 3 CNN Actualitate Împuşcat cu MITRALIERA în mijlocul Capitalei - tânărul se află în stare gravă

Împuşcat cu MITRALIERA în mijlocul Capitalei - tânărul se află în stare gravă

Împuşcat cu MITRALIERA în mijlocul Capitalei - tânărul se află în stare gravă
27 Noi 2012   •   16:33

Mai mulţi martori i-au văzut pe bărbaţii care au împuşcat aseară în stil mafiot un tînăr în cartierul Vitan din capitală. Zece gloanţe au tras atacatorii. Tânărul împuşcat a avut mare noroc că nu toate l-au nimerit. Poliţiştii au găsit o mitralieră Kalalşnikov şi un pistol Makarov de calibru 9 milimetri.


Iubita bărbatului împuşcat în stil mafiot în cartierul Vitan din Capitală a plecat de la audieri în duba Poliţiei. Alte persoane apropiate victimei sunt în continuare audiate de anchetatori.

Între timp, starea bărbatului împuşcat s-a stabilizat. Acesta a fost operat şi se află acum la Terapie Intensivă.  Tânărul de 26 de ani a supravieţuit după ce asupra lui s-au tras peste 10 gloanţe, dintre care 5 l-au nimerit.

Armele cu care au tras atacatorii, un pistol mitralieră de tip AKM si un pistol Makarov de calibru 9 milimetri, au fost găsite de poliţişti la faţa locului. Martorii au povestit că agresorii au tras mai întâi în rafale şi apoi foc cu foc.



Anchetatorii presupun că, la momentul atacului, bărbatul s-a ghemuit în spatele portierei, iar forţa gloanţelor a fost atenuată de tabla maşinii. Armele cu care au tras agresorii, un pistol mitralieră de tip AKM si un pistol Makarov de calibru 9 milimetri, au fost găsite de poliţişti la faţa locului, abandonate de cei doi atacatori. 

Strada unde a avut loc atacul este considerată de poliţişti o zonă-problemă în sectorul 3 din Capitală. Asta pentru că, de-a lungul timpului, oamenii legii au intervenit de mai multe ori să aplaneze scandaluri.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close