Antena 3 CNN Actualitate În ce stare este Lucian Isar, după accidentul de pe Valea OItului. Medic de la Ambulanța Vâlcea: „S-a luat decizia transferului la București”

În ce stare este Lucian Isar, după accidentul de pe Valea OItului. Medic de la Ambulanța Vâlcea: „S-a luat decizia transferului la București”

În ce stare este Lucian Isar, după accidentul de pe Valea OItului. Medic de la Ambulanța Vâlcea: „S-a luat decizia transferului la București”
16 Mar 2017   •   20:12

Medicul Adrian Popescu, de la Ambulanța Vâlcea a declarat, într-o intervenție telefonică la Subiectiv, de la Antena 3, că în urma accidentului de pe Valea Oltului, o singură persoană, cel mai probabil Lucian Isar, soțul Alinei Gorghiu, se află în drum spre București, după ce la UPU Vâlcea i s-a făcut un computer tomograf.

Joi, în jurul orei 16,00 pe DN7, în zona Câineni, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autoturism, o autoutilitară şi un autocamion. Iniţial circulaţia rutieră a fost oprită, apoi s-a desfăşurat alternativ, pe o bandă. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, Loredana Sandu, un autoturism a intrat pe contrasens şi lovit întâi o autoutilitară şi apoi un autocamion. Autocamionul, încărcat cu alamă, a căzut pe calea ferată.

×
Subiecte în articol: Lucian Isar Subiectiv Răzvan Dumitrescu
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close