Antena 3 CNN Actualitate Încă un suspect în cazul dublei crime de la Braşov: Serghei Gribenco

Încă un suspect în cazul dublei crime de la Braşov: Serghei Gribenco

Încă un suspect în cazul dublei crime de la Braşov: Serghei Gribenco
13 Feb 2009   •   12:54

Conform unor surse din Poliţie, citate de Transilvania Expres, în cazul dublului asasinat de la casa de schimb valutar din Braşov a mai apărut un suspect, pe nume Serghei Gribenco. Acesta este un cetăţean moldovean, în vârstă de 36 de ani, care a fost condamnat la Cluj pentru furt şi tâlhărie şi care acum este dat în urmărire internaţională de patru ani.
Înainte de atac, el ar fi fost văzut prin Braşov, iar anchetatorii au declarat sub protecţia anonimatului că Gribenco a fugit din România la câteva ore după incident. Gribenco, care are deja o condamnare de 4 ani şi jumătate pentru furt şi înşelăciune, şi-a cumparat ilegal o armă din Republica Moldova, fiind vorba de un pistol Glock calibru de 5,6 milimetri.
Ramona Diaconu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Braşov, nu a dorit să comenteze informaţiile publicate de Transilvania Expres. Ea a declarat pentru sursa citată că nu deţine date privitoare la Serghei Gribenco.
Joi, Serghei Gorbunov, principalul suspect în cazul dublului asasinat de la casa de schimb valutar, a fost transferat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Aiud şi a vorbit pentru prima dată cu presa. "Nu sunt vinovat şi ce s-a întâmplat la Braşov mi-a stricat viaţa complet. Aveam o viaţă liniştită, nu făceam nicio prostie. Cum puteam să fac o prostie când ştiu că am greşit în 2004.
Foto: Transilvania Expres
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Serghei Gorbunov
Parteneri
Avertizare meteo ANM de ploi și vijelii în România!
x close