Antena 3 CNN Actualitate Incendiu Bamboo: Ministrul de Interne confirmă că s-au făcut mai multe controale la club; ultimul - în noiembrie

Incendiu Bamboo: Ministrul de Interne confirmă că s-au făcut mai multe controale la club; ultimul - în noiembrie

Incendiu Bamboo: Ministrul de Interne confirmă că s-au făcut mai multe controale la club; ultimul - în noiembrie
Sursa foto: foto: Facebook/Bamboo
21 Ian 2017   •   10:35

Ministrul de Interne, Carmen Dan, susţine că s-au făcut mai multe controale în clubul Bamboo, încă din 2009, ultimul având loc în luna noiembrie anul trecut, potrivit Agerpres.

"Pot să vă confirm că s-au făcut verificări, s-au făcut controale începând din 2009, de când avem informaţii că s-a eliberat un aviz de securitate la incendiu, controale care au fost intensificate şi după evenimentul Colectiv. În prezent sunt acele verificări. Au considerat că nu le pot face decât specialiştii, cei care aplică legea, motiv pentru care noi nu am ieşit în spaţiu public cu informaţii", a declarat ministrul de Interne, la Digi24.

Carmen Dan spune că ultimul control a avut loc în luna noiembrie 2016.

Răspunderea pentru modul de funcţionare a clubului Bamboo aparţine exclusiv beneficiarului, potrivit ministrului de Interne.

"Răspunderea pentru funcţionare este exclusiv a beneficiarului, dar pe lege există un termen de obţinere a acestei autorizaţii, până la 30 iunie 2017", a mai spus Carmen Dan.

×
Subiecte în articol: incendiu bamboo carmen dan
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close