Antena 3 CNN Actualitate Incendiu de proporţii la Băile Olăneşti. Flăcările au cuprins o clădire din patrimoniul naţional

Incendiu de proporţii la Băile Olăneşti. Flăcările au cuprins o clădire din patrimoniul naţional

Incendiu de proporţii la Băile Olăneşti. Flăcările au cuprins o clădire din patrimoniul naţional
Sursa foto: Foto: Intact Images
26 Aug 2012   •   20:27
UPDATE 21:30 - Incendiul izbucnit, duminică seară, la Pavilionul băilor minerale din staţiunea Băile Olăneşti a fost limitat, afirmă reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea. Potrivit acestora, nu mai există pericol de extindere a focului.
   
Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, Octavian Fulger, flăcările au distrus acoperişul clădirii care face parte din patrimonul naţional, pe o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi.
   
Fulgar a spus că incendiul a fost limitat şi nu mai există pericol de extindere, pompierii intervenind cu cinci autospeciale pentru lichidarea acestuia.



Un incendiu puternic a izbucnit, duminică seară, la acoperişul Pavilionului băilor din staţiunea Băile Olăneşti, iar mai multe echipeje de pompieri au intervenit pentru stingerea focului.
   
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, Octavian Fulger, incendiul a fost anunţat la 112 în jurul orei 19.00.
   
Incendiul a cuprins acoperişul Pavilionului băilor, clădire inclusă în patrimoniul naţional şi aflată în centrul staţiunii, iar la un moment dat flăcările au atins aproximativ zece metri înălţime.
   
"Incendiul a cuprins acoperişul, dar s-a extins şi în interiorul clădirii, care are doar parter", a precizat Fulger, potrivit Mediafax.
     
La faţa locului intervin trei autospeciale ale ISU, una de la combinatul Oltchim şi una a Serviciului Voluntar de Urgenţă Băile Olăneşti, pompierii alimentându-se cu apă din râul Olăneşti.
   
Primele informaţii arată că nu există victime, în condiţiile în care pavilionul nu este funcţional.



×
Subiecte în articol: incendiu pompieri
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close