Antena 3 CNN Actualitate Incendiu puternic la un garaj plin de cauciucuri din București. Se intervine cu 7 autospeciale. Nor imens de fum!

Incendiu puternic la un garaj plin de cauciucuri din București. Se intervine cu 7 autospeciale. Nor imens de fum!

Un puternic incendiu a izbucnit luni după amiază la un garaj din sectorul 4 al municipiului București. Pompierii intervin chiar acum cu șapte autospeciale de stingere.

Incendiu puternic la un garaj plin de cauciucuri din București. Se intervine cu 7 autospeciale. Nor imens de fum!
de Georgiana Adam    |    15 Mar 2021   •   15:33

UPDATE ORA 18: Un nor dens de fum putea fi văzut de la mare distanţă şi exista pericolul ca flăcările să se extindă la locuințele din apropiere.

Focul s-a aprins în apropiere de Piața Sudului, și s-a întins pe o suprafață de 150 de metri.

Incendiul s-a produs la un garaj aflat într-o curte de pe strada Lunca Bârzești din București, flăcările extinzându-se pe o suprafață de aproximativ 150 de metri pătrați.

La fața locului acționeaza 7 autospeciale de stingere. Nu sunt persoane rănite, dar există pericolul de extindere în vecinatăți, casele fiind aproape de garaj. Deocamdată, cauza incendiului nu a fost stabilită.

Vezi aici galeria foto a incendiului

Conform ISU, garajul este lipit de o locuință, căreia îi este afectat acoperișului. De asemenea, blocul învecinat este afectat la nivelul ferestrelor și la fațadă.

Proprietarii caselor din zonă sunt foarte îngrijorați că flăcările vor ajunge și la gospădăriile lor. Mulți dintre ei au ieșit în stradă de teamă să mai stea în case.

Degajările de fum din zonă sunt foarte mari, iar vântul îngreunează localizarea incendiului.

×
Subiecte în articol: București sector 4 incendiu
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close