Antena 3 CNN Actualitate Incendiu într-un apartament din Gorj. Doi oameni au fost grav răniţi

Incendiu într-un apartament din Gorj. Doi oameni au fost grav răniţi

Incendiu într-un apartament din Gorj. Doi oameni au fost grav răniţi
Sursa foto: Foto: Intact Images
23 Oct 2012   •   07:17

O explozie a avut loc în această dimineaţă într-un bloc de locuinţe din oraşul Târgu Cărbuneşti, judeţul Gorj.  La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje SMURD, precum şi autospeciale ale pompierilor.

Două persoane din Târgu Cărbuneşti au suferit arsuri pe 80 la sută din suprafaţa corpului în explozia puternică urmată de incendiu. Acestea vor fi aduse cu un elicopter al Ministerului de Interne la Spitalul de Arşi din Capitală, informează Mediafax.

 Deflagraţia s-a produs în jurul orei 6.00, când locatarii blocului au fost treziţi de o explozie puternică, produsă într-un apartament de la etajul întâi al unui bloc cu patru etaje din Târgu Cărbuneşti.

În urma exploziei au fost grav răniţi proprietarii apartamentului - o femeie de 46 de ani şi soţul acesteia, de 48 de ani, care au suferit arsuri pe 80 la sută din suprafaţa corpului, fiind duşi la Spitalul de Urgenţă din Târgu Cărbuneşti.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri din Târgu Jiu, care au evacuat 26 de locatari, între care şase copii.
   
Multe dintre persoanele evacuate s-au intoxicat cu monoxid de carbon şi au primit îngrijiri medicale de la cadrele medicale de pe ambulanţele ajunse la faţa locului, fără a fi necesară transportarea lor la spital.
 

×
Subiecte în articol: incendiu
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close