Antena 3 CNN Actualitate Incendiu la Fiscul din Olt. Un angajat a fost intoxicat cu fum

Incendiu la Fiscul din Olt. Un angajat a fost intoxicat cu fum

Incendiu la Fiscul din Olt. Un angajat a fost intoxicat cu fum
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    17 Aug 2012   •   08:34
Update 09.05 - Incendiul izbucnit la sediul Fiscului din Olt a fost stins, a declarat un reprezentant al ISU Olt, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

"Incendiul a fost lichidat. Au fost evacuate toate bunurile - calculatoarele, serverele, birouri, mocheta, tot ce putea ardea", a spus Alin Băsăşteanu, de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt.


___________________________________________________________

Un incediu a izbucnit, vineri dimineaţă, la sediul Direcţiei Finanţelor Olt, chiar în clădirea principală, în sala serverelor de la etajul doi.

Un angajat care era în interior a fost intoxicat cu fum. Un echipaj SMURD sosit la locul incendiului i-a acordat victimei ajutor medical, iar acum bărbatul este în afara oricărui pericol.

Incendiul a fost sesizat de către angajaţii Direcţiei, în jurul orei 7.45, atunci când aceştia au ajuns la serviciu. Inspectorii ISU au sosit la faţa locului, cu două autospeciale şi încearcă să stingă focul.

La locul incendiului se vede foarte mult fum, şi nu o flacără deschisă, ceea ce ar putea însemna că este vorba de un scurt-circuit, avâns în vedere că focul a izbucnit în sala calculatoarelor.




×
Subiecte în articol: incendiu
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close