Antena 3 CNN Actualitate Incendiu lângă podul Grant din Capitală. Şapte vagoane dezafectate, cuprinse de flăcări

Incendiu lângă podul Grant din Capitală. Şapte vagoane dezafectate, cuprinse de flăcări

Incendiu lângă podul Grant din Capitală. Şapte vagoane dezafectate, cuprinse de flăcări
Sursa foto: Foto arhiva Antena 3
30 Noi 2012   •   23:02

Şapte vagoane sunt afectate de incendiul izbucnit vineri seară lângă podul Grant din Capitală, unde pompierii intervin cu zece autospeciale cu apă şi spumă, au declarat, pentru Mediafax, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti.
   
"Focul a mai fost domolit, însă arde mocnit şi se degajă o cantitate mare de fum", au mai spus sursele citate.
   
La faţa locului se află şi un echipaj de descarcerare şi unul de prim ajutor, însă, până acum, nu a fost nevoie de intervenţia acestora, nefiind înregistrate victime.
   
Potrivit celor de la ISU, cauza incendiului nu este cunoscută deocamdată.
   
Incendiul, semnalat la 112 în jurul orei 22.30, a izbucnit la liniile ferate din apropierea podului Grant din Capitală, fiind cuprinse de flăcări vagoane scoase din circulaţie.
   
Potrivit surselor citate, incendiul a izbucnit aproximativ în aceeaşi zonă unde, în 23 august, au fost afectate de flăcări, în condiţii similare, alte 11 vagoane scoase din circulaţie. Atunci, pompierii au avut nevoie de aproximativ trei ore şi jumătate pentru a stinge incendiul.
 
Potrivit CFR Călători, două dintre vagoanele cuprinse de flăcări în 23 august erau achiziţionate de la companie de către o firmă privată, în vederea casării şi comercializării acestora ca fier vechi, iar celelalte erau scoase din uz şi aflate în diverse stadii de casare.

Vom reveni cu amănunte.


×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close