Antena 3 CNN Actualitate Incendiu puternic la o fermă de vaci din Buzău. 30 de animale au murit

Incendiu puternic la o fermă de vaci din Buzău. 30 de animale au murit

Incendiu puternic la o fermă de vaci din Buzău. 30 de animale au murit
Sursa foto: Foto: INTACT Images
29 Dec 2012   •   21:38

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă, la o fermă de vaci din comuna buzoiană Stâlpu, unde aproximativ 30 de animale au murit, iar intervenţia pentru stingerea focului este dificilă întrucât în zonă nu există hidrant, pompierii mergând la o distanţă de 5-6 kilometri pentru a se alimenta cu apă, informează Mediafax.
   
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Buzău, plutonier Marius Sârbescu, incendiul izbucnit sâmbătă seară a cuprins întreaga fermă, în care erau zeci de vaci, dar şi depozitul de furaje în care se află tone de paie.
   
Incendiul se manifestă extrem de violent atât în depozitul de furaje, cât şi în grajdul cu animale, iar primele estimări arată că aproximativ 30 de vaci au ars de vii, alte 20 fiind salvate.
   
Pompierii intervin pentru lichidarea incendiului cu patru autospeciale, fiind ajutaţi şi de localnici care, echipaţi cu măşti de protecţie, au intrat în grajd în încercarea de a dezlega animalele şi de a le salva din  foc.
   
Intervenţia de stingere a incendiului este dificilă şi pentru că în zonă nu există hidrant, astfel că pompierii fac naveta la o distanţă de 5-6 kilometri pentru a alimenta autospecialele.
   
Ferma cuprinsă de incendiu aparţine unui om de afaceri, patron al unui cunoscut restaurant din municipiul Buzău.

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close