Antena 3 CNN Actualitate Incendiu uriaş la groapa de gunoi din Sighişoara! Oamenii au fost avertizaţi prin mesaje RO-ALERT să stea în case

Incendiu uriaş la groapa de gunoi din Sighişoara! Oamenii au fost avertizaţi prin mesaje RO-ALERT să stea în case

Incendiu de proporţii la groapa de gunoi din Sighişoara. Zeci de pompieri au făcut noapte albă în încercarea de a stinge focul care s-a întins rapid pe o suprafaţă de 400 mp. De mai bine de 12 ore locul plin de deşeuri arde cu flăcări uriaşe şi cu degajări mari de fum. Autorităţile au avertizat oamenii printr-un mesaj RO-ALERT să rămână la adăpost.

Incendiu uriaş la groapa de gunoi din Sighişoara! Oamenii au fost avertizaţi prin mesaje RO-ALERT să stea în case
de Iulia Gorgorin    |    07 Aug 2020   •   09:01

La muntele de gunoi de la ieşirea din Sighişoara, focul a izbucnit cu putere, povesteşte un bărbat care supraveghează zona. Chiar el a dat alarma la 112.

Zeci de pompieri au fost trimişi să intervină, dar nu au reuşit singuri să stingă focul. Au cerut ajutorul salvatorilor voluntari şi al autorităţilor locale.

Pentru că norul de fum era toxic, oamenii din zonă au fost avertizaţi prin mesaje RO-ALERT să stea în case.

Groapa de gunoi din Sighişoara a luat foc de mai multe ori în ultima perioadă, însă proporţille incendilior nu au fost atât de mari.

După ce vor fi stinse şi ultimele focare, pompierii vor face anchetă pentru a stabili de la ce a pornit vâlvătaia.

Un alt incendiu puternic în Chitila, chiar lângă un rezervor de motorină de 5 tone

Un alt incendiu puternic a izbucnit astăzi lângă Capitală, la groapa pe gunoi din Chitila. A fost emis în urmă cu scurt cu timp și un mesaj RO-ALERT pentru informare dar și avertizarea populației din zonă.

Este vorba despre un incendiu extrem de puternic, cu degajări mari de fum, izbucnit în dreptul unor stive de mase plastice, gunoi menajer și vegetație uscată. La acest moment, incendiul se întinde deja pe 7.000 de metri pătrați și a cuprins și un utilaj de sortare a deșeurilor.

La fața locului au intervenit mai multe autospeciale. Circulația în zona respectivă a fost restricționată.

×
Subiecte în articol: sighisoara groapa de gunoi incendiu
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close