Antena 3 CNN Actualitate Incendiu URIAŞ la un depozit de 2000 de mp din Voluntari. Pompierii au intervenit cu 19 autospeciale

Incendiu URIAŞ la un depozit de 2000 de mp din Voluntari. Pompierii au intervenit cu 19 autospeciale

Incendiu URIAŞ la un depozit de 2000 de mp din Voluntari. Pompierii au intervenit cu 19 autospeciale
de O.P.    |    15 Feb 2013   •   05:33
Un depozit de două mii de metri pătraţi din Voluntari a ars complet în această noapte. Acoperişul clădirii pline cu saltele s-a prăbuşit şi exista pericolul ca flăcările să se extindă şi la celelalte depozite din apropiere. Pompierii au intervenit cu 19 autospeciale cu apă şi spumă şi au reuşit să localizeze incendiul, dar nu l-au stins complet nici la această oră.

Alarma s-a dat puţin după miezul nopţii, când unul din paznici a observat flăcările şi a sunat la 112. In mai puţin de nouă minute 4 autospeciale au ajuns la locul intervenţiei, dar în scurt timp, pompierii au fost nevoiţi să cheme întăriri.

19 autospeciale cu apă au ajuns până la urmă la faţa locului. Chiar şi aşa, apa din ele nu a fost suficientă ca să stingă flăcările, aşa că pompierii trebuiau să realimenteze cu apă de la hidranţi. Care nu există în zona în care sunt situate depozitele. 

Nu numai hidranţii au fost o problemă, ci şi vântul puternic.

Depozitul de aproximativ 2000 de metri pătraţi a ars în totalitate, fără ca marfa din el sa poată fi salvată. Pompierii încearcă să afle de la ce a pornit incendiul. Cea mai probabilă cauză pare a fi un scurtcircuit.  

×
Subiecte în articol: incendiu incendiu
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close