Antena 3 CNN Actualitate Închisoare pe viață pentru tânărul din Baia de Fier care și-a ucis iubita în vârstă de 19 ani | Trebuie să plătească daune morale de 100.000 de lei

Închisoare pe viață pentru tânărul din Baia de Fier care și-a ucis iubita în vârstă de 19 ani | Trebuie să plătească daune morale de 100.000 de lei

Tânărul din Baia de Fier, care și-a ucis iubita în vârstă de 19 ani, după care a urcat cadavrul în mașină și l-a plimbat până ce a fost oprit, întâmplător, de poliție, a fost condamnat la închisoare pe viață.

Închisoare pe viață pentru tânărul din Baia de Fier care și-a ucis iubita în vârstă de 19 ani | Trebuie să plătească daune morale de 100.000 de lei
Sursa foto: Facebook
de Andreea Ştefan    |    13 Feb 2023   •   13:30

Judecătorii au dispus închisoare pe viață pentru infracțiunea de omor calificat cu premeditare pentru acest bărbat care a ucis-o pe fosta sa iubită, în vârstă de numai 19 ani.

Decizia judecătorilor este una definitivă.

Tânărul este obligat, de asemenea, să plătească părinților tinerei ucise despăgubiri în cuantum de câte 100.000 de lei pentru fiecare, cu titlu de daune morale.

Judecătorii au dispus și prelevarea de probe biologice de la acest bărbat, în vederea introducerii acestor probe în sistemul național de date genetice judiciare.

Citește și: El e criminalul din Baia de Fier care și-a ucis iubita și i-a plimbat cadavrul cu mașina

Fata de 19 ani se despărțise de criminal, însă acesta a continua să o caute, în încercarea de a o convinge să se împace cu el.

Speriată de tânărul violent și geros, fata a depus mai multe plângeri la poliție, iar fostul iubit aflase.

Cu 3 zile înainte de crima oribilă, fata a mers din nou la poliție pentru a-l reclama pe acesta, însă răspunsul primit ar fi fost că trebuie să fie prins în flagrant.

Fostul iubit a luat-o cu forța în mașină, a înjunghiat-o și a transportat-o la o distanță de 60 de kilometri cu mașina, ducând-o acasă la el.

Când au ajuns polițiștii la el, fata era deja moartă în portbagaj.

×
Subiecte în articol: Baia de fier crima
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close