Antena 3 CNN Actualitate Incident dramatic în Capitală! O tânără vânzătoare, de 22 de ani, a fost înjunghiată pe Calea 13 Septembrie. Agresorul ei a murit

Incident dramatic în Capitală! O tânără vânzătoare, de 22 de ani, a fost înjunghiată pe Calea 13 Septembrie. Agresorul ei a murit

Incident dramatic în Capitală! O tânără vânzătoare, de 22 de ani, a fost înjunghiată pe Calea 13 Septembrie. Agresorul ei a murit
Sursa foto: foto- captură Antena 3
14 Apr 2019   •   12:18

UPDATE Bărbatul de 30 de ani care a agresat-o pe femeie a murit. Imediat după atac, și-a provocat singur mai multe răni. 

Tânăra a fost dusă de urgență la Spitalul Universitar. 

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor.

 

O vânzătoare de 22 de ani a fost înjunghiată de un bărbat în sectorul 5 al Capitalei, mai exact pe Calea 13 Septembrie. 

Autoritățile au fost alertate printr-un apel la 112. 

„În urmă cu aproximativ 30 de minute, prin apel 112, a fost sesizat faptul ca pe raza Secției 18 Poliție, o femeie a fost agresată la intrarea într un magazin. Ulterior bărbatul care a acționat în acest mod, producându-și și el leziuni la nivelul gâtului.

La fața locului se afla echipaje de poliție și salvatori. Femeia urmează a fi transportată la spital. Și bărbatul este în evaluare medicală.

A fost sesizat cu privire la eveniment și Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri”, a transmis Poliția pentru Antena 3. 

Bărbatul a recurs la acest gest din cauza geloziei și a faptului că femeia nu mai voia să fie cu el. Cei doi au împreună și un copil de trei ani. 

 

×
Subiecte în articol: injunghiata vanzatoare Capitală incident
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close