Antena 3 CNN Actualitate Incident dramatic la Iaşi. Un proiectil din Al Doilea Război Mondial a EXPLODAT în mâinile unui copil

Incident dramatic la Iaşi. Un proiectil din Al Doilea Război Mondial a EXPLODAT în mâinile unui copil

Incident dramatic la Iaşi. Un proiectil din Al Doilea Război Mondial a EXPLODAT în mâinile unui copil
de O.P.    |    26 Oct 2012   •   05:54

 Un proiectil din al doilea război mondial a explodat în mâinile unor copii din comuna ieşeană Balş. Cei doi au găsit obuzul acum câteva zile iar de atunci s-au tot jucat cu el. Joi seară însă i-au dat foc. Proiectilul a sărit în aer, rănind grav cei doi copii. Medicii spun că viaţa lor nu a fost pusă în pericol.

Cei doi baieţi de 6 şi 15 ani au găsit proiectilul în urmă cu câteva zile, dar nu au spus nimănui de el şi aseară au decis să-i dea foc într-o colibă părăsită, pe câmp, la aproape un kilometru distanţă de cea mai apropiată casă. Sunetul provocat de explozie i-a alertat pe oameni care au venit să vadă ce s-a intamplat.

Ambii băieţi sunt în afara oricărui pericol, dar işi vor petrece urmatoarele zile în Spitalul de Pediatrie din Iaşi. Medicii spun că băiatul de 6 ani va fi supus unei intervenţii chirurgicale pentru eliminarea aşchiilor desprinse de proiectil în urma exploziei.



×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close