Antena 3 CNN Actualitate Incident grav în Giurgiu. Au fost transportați de urgență la spital după ce mașina în care se aflau a luat foc

Incident grav în Giurgiu. Au fost transportați de urgență la spital după ce mașina în care se aflau a luat foc

Incident grav în Giurgiu. Au fost transportați de urgență la spital după ce mașina în care se aflau a luat foc
21 Mar 2019   •   08:36

 Doi bărbaţi de 28, respectiv 63 de ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale şi au fost transportaţi la spital după ce autoturismul în care se aflau a fost implicat într-un accident, iar apoi a luat foc din cauza unui incendiu de vegetaţie uscată. 

"Detaşamentul Giurgiu a intervenit, miercuri după-amiază, cu o autospecială cu apă şi spumă şi o cisternă pe DJ 507 între Vamă şi localitatea Oinacu după ce, din cauza unui incendiu de vegetaţie uscată ce a determinat scăderea vizibilităţii pe acel sector de drum, două autoturisme au fost implicate într-un accident rutier, unul dintre acestea fiind proiectat în afara carosabilului. În timpul impactului, rezervorul autoturismului proiectat s-a fisurat, autovehiculul aprinzându-se din cauza incendiului care se manifesta în proximitatea căii rutiere. În urma evenimentului, doi bărbaţi care se aflau în maşină, cu vârste de 28, respectiv 63 de ani, au fost transportaţi la spital", se arată într-un comunicat de presă remis miercuri de ISU Giurgiu. 

Persoanele nu au prezentat traumatisme severe, fiind conştiente şi cooperante, însă au fost transportate la spital de către echipajele SAJ Giurgiu pentru investigaţii medicale amănunţite, conform sursei citate. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: masina spital
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close