Antena 3 CNN Actualitate INCIDENT LA METROU: Garnitură blocată între staţiile Mihai Bravu şi Dristor. Călătorii au fost evacuaţi prin tunel

INCIDENT LA METROU: Garnitură blocată între staţiile Mihai Bravu şi Dristor. Călătorii au fost evacuaţi prin tunel

INCIDENT LA METROU: Garnitură blocată între staţiile Mihai Bravu şi Dristor. Călătorii au fost evacuaţi prin tunel
Sursa foto: Foto: Facebook
06 Feb 2013   •   18:54
UPDATE 21.00 - Circulaţia metroului bucureştean pe Magistrala 1 Pantelimon-Dristor a fost reluată, miercuri seară, după o întrerupere de mai mult de o oră cauzată de o defecţiune la o garnitură care a rămas blocată pe linie


O garnitură de metrou a rămas blocată, miercuri seară, între staţiile Mihai Bravu şi Dristor, toţi călătorii fiind evacuaţi prin tunel. Potrivit primelor informaţii, garnitura a fost oprită între staţii după ce în cabina conductorului s-a acumulat fum.

Din această cauză, metrourile care circulă pe Magistrala 1 Pantelimon-Dristor a Capitalei au întârzieri, miercuri seară, tot mai mulţi călători aşteptând în staţii.
   
Potrivit Mediafax, în staţia Unirii 1, la ora 19.00, peronul era plin până la refuz, însă nimeni nu le-a explicat călătorilor din ce motiv nu mai soseşte niciun tren.

Reprezentanţii Metrorex nu au putut fi contactaţi pentru a oferi informaţii în legătură cu acest incident.
 

Vezi în galeria foto de mai jos câteva imagini postate pe Facebook cu aglomeraţia creată în staţiile de metrou, în urma acestui incident.

 

×
Subiecte în articol: metrou
Parteneri
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
x close