Antena 3 CNN Actualitate Incident șocant pe șosea! Un bărbat a murit după ce s-a aruncat dintr-un autocar aflat în mers, pe DN1

Incident șocant pe șosea! Un bărbat a murit după ce s-a aruncat dintr-un autocar aflat în mers, pe DN1

Incident șocant pe șosea! Un bărbat a murit după ce s-a aruncat dintr-un autocar aflat în mers, pe DN1
Sursa foto: Foto: Pixabay
24 Oct 2019   •   15:48

Un bărbat a murit, joi, după ce s-a aruncat dintr-un autocar aflat în mers, pe DN1, la intrarea în Codlea, județul Brașov. Acesta se afla într-un autocar care face curse regulate Spania - România şi s-ar fi aruncat din autovehicul pe şosea, deschizând ieşirea de urgenţă din spate.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că accidentul a avut loc pe pe DN 1 (E 68) Braşov - Făgăraş, la intrarea în oraşul Codlea dinspre Vlădeni, judeţul Braşov.

Conform sursei citare, un bărbat de aproximativ 40 de ani, pasager al unui autocar în mişcare, a declanşat ieşirea de urgenţă din spatele vehiculului şi s-a aruncat pe carosabil.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov au transmis că la locul accidentului s-au deplasat două echipaje SMURD, bărbatul fiind găsit inconştient. Astfel, au fost făcute manevre de resuscitare, dar fără rezultat, bărbatul fiind declarat decedat.


 

×
Subiecte în articol: autocar
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close