Antena 3 CNN Actualitate Incident violent înaintea meciului U Craiova 1948 - U Cluj! Fanii olteni au făcut mare scandal în trafic

Incident violent înaintea meciului U Craiova 1948 - U Cluj! Fanii olteni au făcut mare scandal în trafic

Incident violent înaintea meciului U Craiova 1948 - U Cluj! Fanii olteni au făcut mare scandal în trafic
25 Sep 2019   •   08:14

Huliganii din galeria Universităţii Craiova 1948 au provocat haos pe arterele principale din Bănie, înaintea meciului cu Universitatea Cluj! 

Scenele de o violenţă rară, au fost surprinse de un localnic, de la fereastra blocului său. Din imagini se vede cum, doi scandalagii se reped spre o maşină staţionată la semafor şi îl lovesc pe şofer prin geamul deschis al portierei din faţă. Apoi, lovesc cu picioarele geamul de la portiera din spate, pe care îl sparg. 

La lăsarea serii, cu puţin timp înaintea începerii meciului de pe stadionul Ion Oblemenco, peste o sută de suporteri au aprins torţe şi au aruncat cu petarde şi fumigene 

Poliţiştii doljeni s-au autosesizat după ce au văzut imaginile cu agresarea şoferului şi a maşinii. Deşi nu au primit până acum vreo plângere, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru distrugere. Ei îi caută acum atât pe agresori cât şi pe vicitimă.

×
Subiecte în articol: Craiova haos Universitatea Cluj
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close