Antena 3 CNN Actualitate Incredibil! Au rămas blocați în zăpadă cu bebelușul mort în mașină

Incredibil! Au rămas blocați în zăpadă cu bebelușul mort în mașină

Incredibil! Au rămas blocați în zăpadă cu bebelușul mort în mașină
Sursa foto: Foto: Agerpres
de N.B.    |    13 Feb 2012   •   20:19

Incident incredibil langă Lehliu, în județul Călărași. O familie care se întorcea de la București, cu bebelușul care a decedat la spital, s-a confruntat cu situația tragică de a nu primi permisiunea de a înainta.

Copilul a fost luat de la Tulcea de cître un echipaj SMURD și dus la spitalul Marie Currie din Capitală, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru el. Familia micuțului l-a preluat și a încercat să îl transporte înapoi la Baia de Tulcea pentru a fi înmormântat.

În cadrul unei intervenții telefonice la emisiunea ”La ordinea zilei”, mătușa copilului decedat a povestit că de la spital au fost opriți de trei filtre de poliție care le-au permis să înainteze prin zăpadă și le-au oferit asistență pentru o porțiune de drum.

La Lehliu, în județul Călărași, deși zăpada era mai mică decât cea prin care au trecut deja, familiei nu i s-a mai permis să înainteze.

 


În urma apelului lansat la Antena 3, autoritățile locale au reacționat, trimițând un utilaj de deszăpezire în zonă, pentru a debloca circulația.
 

×
Subiecte în articol: masina blocata zapada bebelus mort copil SMURD
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close