Antena 3 Actualitate Îndopat degeaba cu medicamente: Un bărbat din Slatina a fost tratat de infarct, dar era sănătos tun

Îndopat degeaba cu medicamente: Un bărbat din Slatina a fost tratat de infarct, dar era sănătos tun

de S.T.    |    18 Iul 2012   •   19:26
Îndopat degeaba cu medicamente: Un bărbat din Slatina a fost tratat de infarct, dar era sănătos tun
Sursa foto: Foto: Intact Images

Un pacient al Spitalului de Urgenţă Slatina a fost diagnosticat cu infarct, deşi el era sănătos-tun. Mai grav este că, atunci când a aflat, omului era să-i stea inima. La propriu.

Adrian Bughea a ajuns la spital acum două săptămâni. Se simţea slăbit şi transpira abundent, iar asistenta i-a făcut o electrocardiogramă, înainte să fie văzut de medic.

Medicul de gardă a văzut diagrama şi l-a internat pe bărbat de urgenţă. Timp de 3 zile, omul a stat pe patul de spital şi a înghiţit cu pumnii medicamente de inimă.

A fost nevoit să suporte chiar şi injecţii dureroase, în burtă, ca apoi să i se facă un nou EKG. La cea de-a doua electrocardiogramă medicul a observat că diagnosticul a fost pus greşit.

Medicul a mai cerut o electrocardiogramă şi, în cele din urmă, şi-a dat seama că prima a fost greşită. Totuşi, nu a vrut să-l externeze pe bărbat şi l-a mai ţinut în spital încă două zile.

Revoltat, omul a făcut plângere la conducerea spitalului şi la colegiul medicilor.

Ca urmare a acestui incident, şeful secţiei de cardiologie a fost demis.

Medicul de gardă, care l-a ţinut pe bărbat sub supraveghere, nu va mai avea dreptul să profeseze cât timp este anchetat. În plus, sub anchetă sunt şi asistentele de la Spitalul de Urgenţă Slatina.


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close