Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Punctul de întâlnire Klaus Iohannis, apariție demnă de Top Gun la baza militară de la Mihail Kogălniceanu

Klaus Iohannis, apariție demnă de Top Gun la baza militară de la Mihail Kogălniceanu

Klaus Iohannis, apariție demnă de Top Gun la baza militară de la Mihail Kogălniceanu
Sursa foto: Foto: Facebook/Klaus Iohannis
13 Iul 2017   •   20:13

Radu Tudor a difuzat, la Punctul de Întâlnire, de la Antena 3, câteva din imaginile care au devenit virale pe internet cu președintele Klaus Iohannis, care a descins ca în Top Gun la baza militară de la Mihail Kogălniceanu.

Cu ochelari de tip aviator și îmbrăcat într-o cămaşă albă şi pantaloni asortaţi, Klaus Iohannis s-a făcut remarcat printre militari, în timpul vizitei la baza militară.

”Ceea ce a făcut președintele la baza de la Mihail Kogălniceanu ar putea reprezenta debutul unei campanii prezidențiale”, a afirmat Radu Tudor, comentând imaginile care s-au viralizat pe internet cu președintele Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis a fost primit, joi, la Centrul Administrativ ''Mihail Kogălniceanu" din Constanţa, cu onoruri militare. Şeful statului a fost întâmpinat de şeful Statului Major General, general Nicolae Ciucă. 

Șeful statului s-a întâlnit cu piloţii români şi englezi din misiunea de Poliţie Aeriană Întărită și a asistat la un exerciţiu de zbor cu aeronave MIG 21 Lancer, F-16 şi Eurofighter Typhoon.

 

 

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close