x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Klaus Iohannis, apariție demnă de Top Gun la baza militară de la Mihail Kogălniceanu

de A.M.P   •   13 Iul 2017   •   20:13
Klaus Iohannis, apariție demnă de Top Gun la baza militară de la Mihail Kogălniceanu 482
Foto: Facebook/Klaus Iohannis

Radu Tudor a difuzat, la Punctul de Întâlnire, de la Antena 3, câteva din imaginile care au devenit virale pe internet cu președintele Klaus Iohannis, care a descins ca în Top Gun la baza militară de la Mihail Kogălniceanu.

Cu ochelari de tip aviator și îmbrăcat într-o cămaşă albă şi pantaloni asortaţi, Klaus Iohannis s-a făcut remarcat printre militari, în timpul vizitei la baza militară.

”Ceea ce a făcut președintele la baza de la Mihail Kogălniceanu ar putea reprezenta debutul unei campanii prezidențiale”, a afirmat Radu Tudor, comentând imaginile care s-au viralizat pe internet cu președintele Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis a fost primit, joi, la Centrul Administrativ ''Mihail Kogălniceanu" din Constanţa, cu onoruri militare. Şeful statului a fost întâmpinat de şeful Statului Major General, general Nicolae Ciucă. 

Șeful statului s-a întâlnit cu piloţii români şi englezi din misiunea de Poliţie Aeriană Întărită și a asistat la un exerciţiu de zbor cu aeronave MIG 21 Lancer, F-16 şi Eurofighter Typhoon.

 

 

sati