Antena 3 CNN Actualitate Inedit Lupta dintre Elon Musk și Mark Zuckerberg a depășit faza bancurilor. Șeful rețelei X (Twitter) a dezvăluit locul marii confruntări

Lupta dintre Elon Musk și Mark Zuckerberg a depășit faza bancurilor. Șeful rețelei X (Twitter) a dezvăluit locul marii confruntări

Lupta dintre proprietarul X (Twitter), Elon Musk, și șeful rețelei Meta, Mark Zuckerberg, va avea loc, dar nu acolo unde indicau informațiile inițiale.

Lupta dintre Elon Musk și Mark Zuckerberg a depășit faza bancurilor. Șeful rețelei X (Twitter) a dezvăluit locul marii confruntări
Sursa foto: Profimedia Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Aug 2023   •   18:26

Cei doi fondatori ai afacerilor de miliarde de dolari în sectorul tehnologic se vor bate în Italia, după ce s-a speculat asupra unei arene sportive din Las Vegas, în statul american Nevada.

Elon Musk susține că a vorbit, în acest sens, cu premierul Giorgia Meloni și cu ministrul italian al Culturii, Gennaro Sangiuliano.

Șeful X (Twitter) a precizat într-o postare pe rețeaua sa de socializare că s-a căzut de acord asupra unei locații "epice".

"Lupta va fi gestionată de fundațiile mele și ale lui Zuck", a adăugat Musk.

Confruntarea ar urma să fie transmisă live pe X și pe Meta.

Citește și: Elon Musk (X) bate toba că se luptă în cușcă cu Mark Zuckerberg (Threads), dar adevăratul meci e în altă parte

În ultima perioadă, s-a vehiculat ideea că locația va fi Colosseumul, dar ministrul italian al Culturii a menționat că evenimentul nu se va desfășura la Roma.

Zuckerberg îl acuză pe Musk de eschivă

Potrivit lui Mark Zuckerberg, adversarul său evită provocarea pe care Musk însuși a lansat-o.

Zuckerberg s-a declarat pregătit "oricând" și a avansat data de 26 august, dar potențialul său adversar nu a confirmat.

Fondatorul Meta, în vârstă de 39 de ani, se antrenează cu instructori de arte marțiale și este vizibil mai în formă decât Musk, în vârstă de 52 de ani.

Perspectiva unei lupte a apărut pentru prima dată în luna iunie. Musk l-a provocat, atunci, pe Zuckerberg, care a acceptat.

După publicitatea inițială, au urmat glumele proprietarului Twitter.

Acesta și-a ironizat inocența în materie de lupte, spunând că are o "mișcare favorită, numită Morsa", în care se așează deasupra adversarului și nu face nimic.

Astfel de abordări au sporit îndoielile că miliardarii din domeniul tehnologiei se vor confrunta vreodată într-o arenă sportivă.

Ministru italian: "Lupta nu va avea loc la Roma, iar încasările vor merge către două spitale italiene"

"Am avut o conversație lungă și prietenoasă cu Elon Musk, în care am vorbit despre pasiunea noastră comună pentru istoria Romei antice.

Ne gândim la modul în care să organizăm un mare eveniment caritabil, respectând și protejând pe deplin zona.Acesta nu va avea loc la Roma.

Dar, mai presus de toate, se intenționează ca o sumă mare, de multe milioane de euro, să fie donată către două spitale pediatrice importante din Italia pentru consolidarea facilităților și cercetarea științifică în vederea combaterii bolilor care afectează copiii", a declarat ministrul italian al culturii, citat de presa din peninsulă.

Sursa: Mediafax

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close